Social

Vasile Mureșan (Rebrișoara) a demisionat din PNL: Nu vreau să fiu un jolly joker!

”Nu vreau să fiu un jolly joker! Spiritul liberal a fost înfrânt”, spune Vasile Mureșan, până acum președinte al organizației locale PNL Rebrișoara, care și-a anunțat demisia din partid. 

”Dat fiind faptul că PNL are în componenţă pe zi ce trece tot mai puţini liberali, care cu dibăcia specifică lui Ioan Oltean au fost traşi pe linie moartă şi au îndeplinit rolul de jolly joker, demisionez după 23 de ani de activitate politică în acest partid. Cu o stare sinonimă cu eliberarea, atrag atenţia celor care încă mai speră în proiectul marele PNL că spiritul liberal a fost înfrânt de o clică meschină ce nu are nimic în comun cu doctrina acestui partid înfiinţat de marii Brătieni. PNL este doar umbrela necesară spălării păcatelor pedeliste. Şi apropo, d-le Oltean, fie vorba între noi, poţi fi orice, dar liberal niciodată!”, a transmis într-un comunicat Vasile Mureşan, fost preşedinte PNL Rebrişoara, fost vicepreşedinte PNL BN, fost membru în Comitetul Executiv Judeţean al PNL BN.

Cu o zi înainte, viceprimarul din Năsăud, Niculai Găitan, și-a anunțat demisia din funcția de copreședinte al organizației locale.

13 comentarii

 • Nu este o noutate. A căzut în plasa PDL-iştilor (PNL ?). La fel au procedat şi cu organizaţia de la Sângeorz-Băi. O să culeagă roadele de la localul (ROD !!!) DOR de procente la alegeri.

 • A venit primăvara si tot mai multi s-au convins ca ,,lupul își schimbă părul dar năravul ba.”,sau: din răchită nu faci pom,din Olteanul nu faci om.Din măgar nu iese cal
  Nici din PD-ist liberal
  PĂREREA MEA!

 • Domnule Muresan se pare că umbli doar după ciolan, adevărați bărbați rămân si luptă ,lasi nu .Sigur in 3zile aflăm că ai trecut la PSD ,mare om mare caracter.

 • Domnule Anghel eu nu umblu după ciolan,dovada faptul ca am deținut întotdeauna funcții alese prin vot. Cit despre a trece la psd este exclus! Va amintesc totusi ca am numărat 23 de ani in pnl fara a pleca.E ceva?!

 • Un oportunist, ajuns pe cai mari pe munca altora, un Gica contra. Nene, Lica nici portarul de la Cimitirnu te Votează. Pleacă in Honolulu, doar puterea si gura mare e in mintea ta.

 • asa ar trebui sa procedeze toti adevaratii liberali sa nu se lase manipulati de clica PDL-istilor, exemplu, curajul ecologistilor care au demisionat in bloc spre surprinderea lui Toniuc

 • Domnule Radu daca asa te cheamă nu e mult pînă departe si vom numara. Cit despre „gura mare ” nu accept din principiu comenzi de la ticalosi,s-apoi fiti bucurosi ca ati scăpat de mine.

 • Lică, tu ai un stil aparte. Pe persoanele care te lansează , te ajută, te țin sub aripa lor, le înfigi cuțitul pe la spate. Așa ai facut cu răposatul primar Bodiu, așa ai făcut cu actualul primar Clapău, oameni care atunci când ai avut nevoie de ei te-au ajutat. Ăsta îți este stilul, cei drept unul cam pervers. Acuma este momentul adevărului – nu scoți mai mult de 10%.

 • Mai ghiță uiți cine li facut primar pe clapa si bodiu numa o profitat de lica. Oricum lica iese primar. Ce trbuie sa tat ajute daca bus instare de nimic

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.