Actualitate Recomandări

Aleile din cimitir, blocate cu orele de mașinile celor care lucrează la amenajarea unor morminte

(FOTO) ”E posibil să fiu în asentimentul multora care mergând la cimitirul de sus (de pe strada Tărpiului – n.r.) să aprindă o lumânare sau să pună o floare și un gând frumos dragilor trecuți în altă lume, să trebuiască să calce pe alte morminte sau să între în bălți din cauză că meseriașii de morminte blochează drumul cu mașinile lor”, ne-a scris un cititor Timp Online.

”Este de înțeles că trebuie să-și ducă materiale și unelte acolo unde lucrează, dar să ții blocat drumul că așa vrea mușchii tăi, cu mașinile pe care le pot lăsa în parcare, nu se poate admite. Ca să nu mai spun de sentimentele pe care le-am avut vară trecută când, în timp ce lucrau, din mașină staționată în drum, urlau manelele.

Cimitirul este de fapt al cetățenilor care au plătit locurile de veci, nu al meseriașilor care se cred acolo zmei iar cineva ar trebui să stabilească niște reguli prin care să fie ocrotit dreptul celor morți de a fi vizitați fără nici o obstrucție”, a mai menționat cititorul nostru.

4 comentarii

 • Încă o dovada, alături de nenumărate , care demonstrează incapacitatea actualilor administratori de a gestiona situația de acolo. Haos total, lipsa totala de respect fata de cei înmormântați acolo și urmașii lor care doresc sa facă atât cât pot pentru a amenaja și întreține mormintele intr-un mod cât mai decent.
  Am doar o întrebare, la câte semnale au apărut in presa de ce nu solicitați ca presa liberă un punct de vedere, sau sa le luați un interviu celor care au in grija Cimitirul, Biserica Ortodoxa “ Coroana de Aur” sau Protopiatului Ortodox? E prea greu sau ei nu au de dat socoteala decât Celui de Sus!
  Duminica liniștita!

  • Pentru Gigi Contra,

   Acel cimitir aparține de drept greco-catolicilor…
   Și ortodocșii au de luat întotdeauna, nu de dat…

  • E haos in cimitirul acesta,nu mai exista nici o regula,nu mai poti trece nici printre morminte fiindca nu se respecta o minima distanta intre ele !

 • Sunt curios unde sta „cititorul”! pentru trei intrebari!
  -tu toAta ziua stai in cimitir?
  -daca stai pe Ispirescu ai fi vrut ca de acasa pana la cimitir ….toti sa se de-a la o parte ca tu ai chef sa vizitezi …cimitirul??
  -chiar nu ai gasit o ruta ocolitoare…???????
  Recomndare….IA TI GIROFAR!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.