Sănătate Social

Alți 50 de pensionari din județ vor pleca la tratament în cinci stațiuni din țară

Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud i-au fost repartizate o nouă serie de bilete de tratament în stațiuni balneare, cu intrare începând cu data de 06.04.2023, pentru următoarele stațiuni: Băile 1 Mai, Bizușa, Covasna, Geoagiu Băi și Olănești.

Este vorba despre 50 bilete de tratament balnear aferente seriei 3/2023 care pot fi ridicate de la sediul instituţiei zilnic, conform programului de lucru cu publicul, de luni până joi între orele 8:30-15:00, vineri între orele 8:30-13.00 până la data de 29.03.2023.

Redistribuirea biletelor de tratament neridicate va avea loc la data de 30.03.2023 începând cu ora 8:30, anunță instituția.

4 comentarii

 • Merită. Noi am fost prima serie din 10.03 până în 26.03. la 1 Mai. E bine, doar că în primele 3 zile seria care intră se suprapune cu cei care încă n-au plecat. Așa s-a întâmplat acum când au început să vină cei din data de 23.03. dar nu erau plecați cei care aveau până în 26.03. Totuși, s-a găsit soluția să fie cazați 2-3 nopți la pensiunile din apropiere, pe cheltuiala celor de la 1 Mai. E o lipsă de comunicare între CJP și Stațiuni. Cel puțin la 1Mai, asta se întâmplă frecvent, din discuția avută cu doamna director de acolo. În rest e fain și bine. Biletul costă 2600 de lei pentru 16 zile, unde sunt incluse, 4 proceduri, trei mese și cazarea la Hotel Ceres, 3 stele. Noi am fost al doilea an, am fost mulțumiți, dar anul viitor, de-om trăi, încercăm și altă stațiune. O zi minunată.

  6
  8
  • Am omis să precizez, că orice pensionar plătește 50% din valoarea pensiei. Ex: cel cu pensie minimă de 1125 de lei, plătește 563 lei, iar cel cu pensie de 5200, firește, 2600, dar nu mai mult indiferent cât e de mare pensia. A, cei cu pensii speciale, nu merg aici, se duc afară…

   9
   3
 • @Magda. Criteriile sunt simple. Am depus cerere la CJP în primele zile din luna Ianuarie, fiind pensionar atât eu cât și soția. Am specificat perioada și stațiunea la care prefer, menționând 3 stațiuni și trei perioade. Am fost sunat de cei de la CJP, care m-au anunțat că au venit biletele, la fel cum a postat și doamna profesoară Cristiana Sabău pe TimpOnline și pe facebook. M-am prezentat, am plătit 50% din pensie și cu o întârziere de 3 zile, am ajuns la stațiunea 1 Mai. Să știți că nu trebuie pile, sau alte intervenții, dacă la asta v-ați referit. O seară minunată.
  P. S. Eu am intrat cu un comentariu, nu să mă laud, am vrut să-i anunț și pe alții, care eventual vor să meargă. Dacă am greșit cer scuze.

  7
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS