Actualitate Social

Un judecător și doi procurori noi vor lucra la Năsăud, Bistrița și Beclean

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița și Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean vor avea procurori noi, iar Judecătoria Năsăud își va completa schema de personal cu un magistrat, cu toții admiși la concursul de admitere în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii.

 • Alexandra Cristina Nicolae, care a obținut media 7.70 la concursul de admitere în magistratură, va ocupa funcția de judecător la Judecătoria Năsăud.
 • Andrei Mate, care a obținut nota 7.50 , va fi procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.
 • Liviu Cristian Todașcă, media 7.25, va fi procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean.

La începutul anului, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, lucrau 4 procurori dintre care trei delegaţi. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa – 5 procurori, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean – 2 procurori din care unul delegat, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud – 3 procurori.

În județ sunt prevăzute în total 26 de posturi de procuror, deficitul fiind la început de an de 53,85%.

Tribunalul Bistrița-Năsăud avea la sfârșitul anului 2021 – ultimul din care sunt făcute publice date -6 posturi de judecător vacante.

12 comentarii

 • Va trebui să muncim MAI MULT să le plătim ăstora salarii astronomice și pensii speciale nemeritate și nesimțite! Să nu mai vorbim de nenumăratele privilegii cum ar fi plata chiriei sau a ratelor la vilele lor de lux din banii noștri.

  41
  9
  • @Pancu Mihai
   ….”Va trebui să muncim MAI MULT „…. așa cum tu spui!!! sau să ieșim la vot în ziua alegerilor!!!
   Ambele sunt viale, acuma de noi depinde în care direcție apuntăm… și ai vom avea.
   Așa de simplu e totul.

   8
   15
  • Noi votăm! dar voturile le numără SRI-STS și câștigă întotdeauna politrucii impuși de cancelariile occidentale. Sau unde nu au interes serviciile, se întâmplă ce s-a întâmplat la București sectorul 1 unde usereii au furat cu sacii.

   26
   10
  • Am crezut ca asta cu serviciile e o scorneala, dar e clar ca toate partidele sunt controlate de interese străine:
   AUR – Rusia
   Plus + (Cioloș) Franța
   PNL nu mi-e clar probabil că Germania (Iohanis) sau USA (Ciucă militarul care nici măcar nu are vechimea necesară pt a fi președinte) di a fost scos la înaintare.
   PSD ce mai contează daca sunt mafioții romani sau SUA
   USR probabil UE

   Cam toate țările din Europa suntcontrolate de americani, vezi vânzările de avioane F16 vechi pt Romania, sau F35 noi (Danemarca ) când ar fi putut cumpara Gripen , Eurofighter sau alt model.

   Ne place nu ne place asta este. Cei care au puterea îi domina pe cei mici. Imperiul Roman, Otoman, Franța, Marea Britanie, Statele Unite in prezent.
   Dar orice putere este TRECĂTOARE . Decade si locul ei este luat de alta putere. Oare de cine? Săracă Rusie cu PIB cât al Spaniei si cu populatie in scădere 130 milioane locuitori?
   Nu! China cu cu PIB cât al SUA si cu populatie de 2 miliarde!
   E doar o constatare!
   Dar pana atunci o sa mai treacă câteva zeci de ani, in care China devine fin ce in ce mai puternica si SUA din ce in ce mai slaba, iar restul țărilor, inclusiv România vor face cum dictează stăpânii.
   Apropo! De curând am aflat ca cuvantul țara vine de la țar, (asta știam) care vine de la kaizer.
   Gloria a jucat de curând cu Râmnicu Vâlcea, si mă gândeam “ce cuvânt e ăsta “Râmnic” ?
   Suna urât, probabil ca înseamnă ceva. Di într-adevăr Ramnic = Râbnic
   Râba = pește
   Râbnic = lac, islaz, tău, baltă.

   3
   4
  • Pentru media aia mediocra muncești cel puțin 2-3 ani zilnic, de dimineață până seara (asta dacă te duce bibilica)… Daca nu, chiar și după 10 ani tot ca avocat sau jurist vei lucra.. Chiar și cele doua meserii, amintite în urma, nu cred ca sunt pentru comentacii de Facebook… Vorbiti sa va aflați în treaba, cârcotașilor… Noroc cu voi, cei care detineți raspunsul la toate problemele tarii… 🤔 Și cu cei considera ca „muncesc” pentru a ii întreține pe alții…

   11
   24
 • Vor munci din greu la prescrieri.Reteta succesului in cariera de magistrat.Sa tragi matza de coada 10 ani pana se prescrie fapta in dosarul vreunui special ,esential privilegiat si sa iesi la pensie luna urmatoare la 50 de ani.

  19
  2
 • bun venit.
  nu uitai jurantul depus si nu va”incartiruiti” in cartelurile facute deja
  since respect si mult succes, pvestea „notei” nu are ncio relevanta deact pentru ei cel multi
  in rest numai de bine.

  2
  5
 • Ceea ce se omite in acest articol este ca cea mai mare nota la acest examen a fost 8.12.

  Cum zicea cineva mai sus, probabil nici unul dintre comentatorii de aici nu are habar despre ce fel examene trebuie sa treci, cate teste grele (grila, eseu, psihologic, interviu, etc) si cate volume de materie trebuie sa ai in cap.

  Dar sa lasam pe fiecare cu ce i se cuvinte si pe masura abilitatilor: succes noilor magistrati si felicitari pentru efortul lor iar comentatorilor de weekend spor la cancanuri.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.