Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița și Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean vor avea procurori noi, iar Judecătoria Năsăud își va completa schema de personal cu un magistrat, cu toții admiși la concursul de admitere în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii.
- Alexandra Cristina Nicolae, care a obținut media 7.70 la concursul de admitere în magistratură, va ocupa funcția de judecător la Judecătoria Năsăud.
- Andrei Mate, care a obținut nota 7.50 , va fi procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.
- Liviu Cristian Todașcă, media 7.25, va fi procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean.
La începutul anului, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, lucrau 4 procurori dintre care trei delegaţi. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa – 5 procurori, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean – 2 procurori din care unul delegat, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud – 3 procurori.
În județ sunt prevăzute în total 26 de posturi de procuror, deficitul fiind la început de an de 53,85%.
Tribunalul Bistrița-Năsăud avea la sfârșitul anului 2021 – ultimul din care sunt făcute publice date -6 posturi de judecător vacante.
Va trebui să muncim MAI MULT să le plătim ăstora salarii astronomice și pensii speciale nemeritate și nesimțite! Să nu mai vorbim de nenumăratele privilegii cum ar fi plata chiriei sau a ratelor la vilele lor de lux din banii noștri.
@Pancu Mihai
….”Va trebui să muncim MAI MULT „…. așa cum tu spui!!! sau să ieșim la vot în ziua alegerilor!!!
Ambele sunt viale, acuma de noi depinde în care direcție apuntăm… și ai vom avea.
Așa de simplu e totul.
Noi votăm! dar voturile le numără SRI-STS și câștigă întotdeauna politrucii impuși de cancelariile occidentale. Sau unde nu au interes serviciile, se întâmplă ce s-a întâmplat la București sectorul 1 unde usereii au furat cu sacii.
Bun, am înțeles.
🙂
Am crezut ca asta cu serviciile e o scorneala, dar e clar ca toate partidele sunt controlate de interese străine:
AUR – Rusia
Plus + (Cioloș) Franța
PNL nu mi-e clar probabil că Germania (Iohanis) sau USA (Ciucă militarul care nici măcar nu are vechimea necesară pt a fi președinte) di a fost scos la înaintare.
PSD ce mai contează daca sunt mafioții romani sau SUA
USR probabil UE
–
Cam toate țările din Europa suntcontrolate de americani, vezi vânzările de avioane F16 vechi pt Romania, sau F35 noi (Danemarca ) când ar fi putut cumpara Gripen , Eurofighter sau alt model.
–
Ne place nu ne place asta este. Cei care au puterea îi domina pe cei mici. Imperiul Roman, Otoman, Franța, Marea Britanie, Statele Unite in prezent.
Dar orice putere este TRECĂTOARE . Decade si locul ei este luat de alta putere. Oare de cine? Săracă Rusie cu PIB cât al Spaniei si cu populatie in scădere 130 milioane locuitori?
Nu! China cu cu PIB cât al SUA si cu populatie de 2 miliarde!
E doar o constatare!
Dar pana atunci o sa mai treacă câteva zeci de ani, in care China devine fin ce in ce mai puternica si SUA din ce in ce mai slaba, iar restul țărilor, inclusiv România vor face cum dictează stăpânii.
Apropo! De curând am aflat ca cuvantul țara vine de la țar, (asta știam) care vine de la kaizer.
Gloria a jucat de curând cu Râmnicu Vâlcea, si mă gândeam “ce cuvânt e ăsta “Râmnic” ?
Suna urât, probabil ca înseamnă ceva. Di într-adevăr Ramnic = Râbnic
Râba = pește
Râbnic = lac, islaz, tău, baltă.
Înainte de a mai reproduce scenarii penibile A3, RTV vă sugerez să participați la niște alegeri și o să vedeți că nu fură nimeni. Cel puțin nu într-un procent vizibil, toate partidele au numărători paralele, iar la final rezultatele finale sunt foarte apropiate de aceste valori.
Că punctual sunt tot felul de mânăreli, e foarte adevărat (sunt atâtea cazuri de judecători, procurori sau polițiști corupți, de ce nu ar fi și de la SRI/STS sau AEP?) dar să tot acuzăm „agenturili” e doar o problemă de folosire a „mansardei” proprii. Vă rog folosiți-vă capul vostru, fiți critici și cu voi dar mai ales cu enormitățile rostogolite de A3, RTV, AUR, Sputnik, etc… și cel mai important: trebuie să înțelegem că în democrație avem doar două arme: cea mai importantă e ștampila cu TATOV, iar a doua, la care ar trebui să luăm lecții de la greci sau francezi, e libertatea de a protesta!!!
…atarna de o medie mediocra…de 7???
Pentru media aia mediocra muncești cel puțin 2-3 ani zilnic, de dimineață până seara (asta dacă te duce bibilica)… Daca nu, chiar și după 10 ani tot ca avocat sau jurist vei lucra.. Chiar și cele doua meserii, amintite în urma, nu cred ca sunt pentru comentacii de Facebook… Vorbiti sa va aflați în treaba, cârcotașilor… Noroc cu voi, cei care detineți raspunsul la toate problemele tarii… 🤔 Și cu cei considera ca „muncesc” pentru a ii întreține pe alții…
Daca as vrea sa ma fac pilot atunci trebuie sa fiu de 10,00, daca vreau sa ma fac zugrav merge si cu 7,00!!!!
Nu stiu daca vorbim aceeasi limba! Dupa cum se pare tu esti unul care a stat in ultima banca si ai cautat momentul sa …copiezi sa treci de la 7,00 la 10,00!!!!
Dar pentru a ma face zugrav , pentru nota 7,00 eu tot 2…3 ani trebuie sa invat!
PS Nici nu mi vine sa-l injur pe vecinul de la parter ca blocheaza cu mobila holul cand ma gandesc ca daca ma da in judecata si ajung pe mana unor nepriceputi ca astia atunci mai bine….imi zugravesc apartamentul!
Apropo…nu stii un zugrav bun?
@ma faci sa ma zburlesc
😃😃😃
Ești mare 👍🏻
Vor munci din greu la prescrieri.Reteta succesului in cariera de magistrat.Sa tragi matza de coada 10 ani pana se prescrie fapta in dosarul vreunui special ,esential privilegiat si sa iesi la pensie luna urmatoare la 50 de ani.
bun venit.
nu uitai jurantul depus si nu va”incartiruiti” in cartelurile facute deja
since respect si mult succes, pvestea „notei” nu are ncio relevanta deact pentru ei cel multi
in rest numai de bine.
daca vei cauta numele lor vei gasi pe google ca au fost mediocrii si in facultate, master, etc
cel de la beclean a avut cea mai mica nota din grupa la disertatie in 2016
Încă funcționează regula că la Bistrița și Zalău ajung cei mai slabi, dar funcționează și o altă regulă – nu întotdeauna unul cu notă mare performează și practic.
Însă vă rog, nu comparați 7-le ăsta cu un 7 de la Spiru sau Ecologică!!!
Ceea ce se omite in acest articol este ca cea mai mare nota la acest examen a fost 8.12.
Cum zicea cineva mai sus, probabil nici unul dintre comentatorii de aici nu are habar despre ce fel examene trebuie sa treci, cate teste grele (grila, eseu, psihologic, interviu, etc) si cate volume de materie trebuie sa ai in cap.
Dar sa lasam pe fiecare cu ce i se cuvinte si pe masura abilitatilor: succes noilor magistrati si felicitari pentru efortul lor iar comentatorilor de weekend spor la cancanuri.