Social

Amenzi mai mari pentru abandonul deșeurilor în natură. Bărbat din Năsăud, sancționat

Atenție! Amenzile pentru abandonul deșeurilor în natură au crescut la 30.000 de lei. Cu această sumă a fost sancționat C.M. din Năsăud, care a aruncat deșeuri în natură pe raza localității Liviu Rebreanu.

Bărbatul din Năsăud a fost identificat și sancționat de Inspectoratul de Poliție pe baza sesizărilor și dovezilor furnizate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, care au instalat camere de supraveghere în zonele predispuse abandonului de deșeuri.

”Nu putem înțelege lipsa de respect și indiferența unor cetățeni care aleg să abandoneze deșeuri în natură, deși operatorul de salubritate preia de la poarta casei orice tip de deșeuri generate în gospodărie! E păcat să vedem că doar prin mijloace coercitive severe – amenzi foarte mari – unii cetățeni înțeleg că natura nu este coșul lor de gunoi. Nu mai aruncați deșeurile în natură! Riscați amenzi foarte mari! Haideți să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

2 comentarii

  • Aici îi vorba și de indiferența unor concetățeni care ar trebui să fie trași la răspundere pt că se fac campanii de ridicare a deșeurilor de tot felul, dar îi mai usor să arunci unde nu trebuie. Ar mai trebui identificați și cei care aruncă pe geamul mașinii tot felul de gunoaie. Îi greu să trăim în comuniune cu natura.

    17
    0
  • Dick’ s au prins și ei un om de rând…
    Dar la restul firmelor care dejectează/forează în apă pe când?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS