Social

Bărbatul din Feldru, care ataca prostituatele pentru bani, susține că era ”spălat pe creier”

Ioan Galben din Feldru, care a atacat cu un cuțit, în toamna anului trecut, o prostituată în Irlanda, a ajuns după gratii, scrie Sunday Word.

Ioan Galben, acum în vârstă de 38 de ani, a pledat vinovat la Curtea Penală din Dublin în ce privește cele întâmplate pe strada Parnell, Dublin 1, pe 12 noiembrie 2019, atunci când o femeie a fost amenințată că i se va tăia gâtul dacă nu plătește bandei ”taxa”.

Ioan Galben (38 de ani) s-ar fi scuzat că a fost „spălat pe creier” pentru a amenința prostituatele să plătească ”taxa” cerută de bandă. El a motivat că se temea de cei care conduceau gruparea.

Galben execută în prezent o condamnare de cinci ani pentru o infracțiune similară comisă la Roscommon și are condamnări anterioare în România pentru jaf, agresiune, amenințări și infracțiuni de ordine publică.

Judecătoarea Pauline Codd a declarat că infracțiunea a fost agravată de faptul că acuzatul face parte dintr-o bandă care a fost implicată în exploatarea femeilor vulnerabile care lucrau ca escorte la acea vreme. Ea a spus că Galben, care a intrat primul, a pregătit calea pentru ceilalți doi bărbați, care erau înarmați cu o lamă și un cuțit pentru a le lua femeilor o sumă de bani, telefoane și țigări. Ea a impus o pedeapsă de cinci ani și jumătate și a suspendat ultimele șase luni, cu condiția ca Galben să părăsească jurisdicția la finalizarea pedepsei sale.

Reamintim că bărbatul din Feldru a fost condamnat la închisoare de patru ani și două luni în Irlanda pentru că a participat, alături de alți doi indivizi, la un ”jaf urât și premeditat” împotriva unor ”victime vulnerabile”.

Etichete

5 comentarii

  • Așa se întîmplă când toată viața ești un nespălat,ajungi să-ți fie spălat doar creierul.Castrat și trimis eunuc la turci.
    PĂREREA MEA !

  • ¹E un nemernica si el si toata familia lui Fratele lui la atacat pe sotu cu cuțitul si la rupt in bătaie si legea din românia nu face nimic,ia dat la.3 scuzati 3 ani de închisoare. Si daune nu am.primit nimic ne judecăm.in tribunal de aproape 2 ani

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS