Actualitate Recomandări

CSM Bistrița urcă pe 8 după o victorie la limită cu Danubius Galați. ”Lipsă de concentrare” (FOTO)

Fără griji în privința obiectivului de menținere în Liga Națională de handbal feminin, CSM Bistrița a trecut pe teren propriu, după un meci echilibrat și strâns, de Danubius Galați, formație care va juca la baraj pentru rămânerea pe prima scenă. Echipa antrenată de Horațiu Pașca s-a impus cu 29-28 (17-15), a acumulat 24 de puncte și a urcat o poziție în clasament, pe 8, peste U Cluj.

În prima parte, cea mai mare diferență s-a înregistrat la pauză, două goluri. În repriza secundă CSM Bistrița s-a distanțat la un moment dat la șase goluri, însă oaspetele au revenit în joc și au egalat, victoria chinuită conturându-se în ultimul minut, când gălățencele au trimis în bară și au ratat șansa unei remize.

”Până la urmă, lumea este bucuroasă când totul se termină cu bine, însă nu pot să nu fiu deranjat de lipsa de concentrare la finalizare, într-un joc pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt mai puțin pe final. Muncești foarte mulți și te distanțezi la șase goluri și apoi ratezi din poziții clare cu o lejeritate care nu face cinste niciunei jucătoare profesioniste. Cu toate acestea, le felicit pe fete deoarece cu tot cu această sincopă majoră pe care am avut-o la un moment dat din cauza lipsei de concentrare la finalizare am reușit să rămânem în joc și am câștigat. Una peste alta, sper că le-am făcut o bucurie oamenilor de Florii și așteptăm să îi revedem la ultimul meci acasă din acest sezon. Urmează o deplasare la Zalău, una dintre cele mai grele partide din campionat, cu o echipă care își dorește un loc pe podium”, a declarat Horațiu Pașca.

Au adus un succes muncit din greu Oana Chirilă – 7 goluri, Szilvia Szabo – 4, Laura Pristăvița – 3, Magdalena Paraschiv – 3, Daniela Rațiu – 3, Irina Ivan – 2, Oana Cârstea – 2, Andrada Maior Pașca – 2, Daniela Crap – 2, Andreea Bărbos – 1.

Pentru Danubius Galați au marcat: Denisa Selever – 10, Elena Livrinikj – 6, Cosmina Cozma – 6, Andreea Taivan – 4, Mădălina Conache – 1, Ramona Urse – 1.

Arbitri: Alexandru Nițișor (Vâlcea) și Alin Stamatoiu (București). Observator: Adrian Lupșa (Caraș Severin).

”Un meci strâns care ne-a ținut cu sufletul la gură până în ultima clipă, dar care ne-a adus 3 puncte importante, care ne plasează acum pe locul 8. Felicitări fetelor, întregii echipe și suporterilor!”, a reacționat prteședintele CJ Radu Moldovan, prezent la meci.

AICI PUTEȚI VEDEA MAI MULTE IMAGINI.

În etapa viitoare, a 25-a, CSM Bistrița joacă în deplasare cu HC Zalău duminică 23 aprilie.

Celelalte meciuri ale etapei cu nr. 24: U Cluj – SCM Craiova 24-28, Măgura Cisnădie – HC Zalău 22-22, HCM Rm. Vâlcea – CSM Roman, Unirea Slobozia – CSM București. Corona Brașov și Dunărea Brăila stau.

3 comentarii

  • irina Ivan este exceptionala….fara ea nu ramaneam in liga 1….merge ca ceasul ….nu rateaza nimic…baga tot in poarta….merita sa ii mareasca salariul cu inca 500 de euro…copilul lui Pasca a facut minuni si in acest meci….cu ea mergem in cupele europene,cum zicea prezidentul Radu Moldovan….la rugby,nu la handbal….

    • Zici ceva…..
      Dacă nu marca 2 goluri,dacă nu bloca câteva aruncări si scotea un 7 metri posibil sa fi pierdut
      Așa ca ar merita 1500 in plus:)))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.