Actualitate Recomandări

Naționala, pregătită la Bistrița de Horațiu Pașca. Antrenament deschis și sesiune de autografe

Echipa națională de handbal feminin a României se va pregăti la Sala Polivalentă din Bistrița, fără a disputa vreun meci, în perioada 10-13 aprilie, sub coordonarea antrenorului secund Horațiu Pașca, tehnicianul formației CSM Bistrița.

Federația Română de Handbal a anunțat: ”Miercuri 12 aprilie, ora 17.30, la Sala Polivalentă din Bistrița, naționala de senioare a României va efectua un antrenament deschis sub îndrumarea antrenorului secund Horațiu Pașca. Suporterii sunt invitați să asiste la această sesiune de pregătire, intrarea fiind liberă. La sfârșitul ședinței, fetele vor interacționa cu cei prezenți, urmând a se organiza o sesiune de autografe și fotografii”.

”Acest stagiu de pregătire de la Bistrița îl voi coordona eu. Mă bucur din suflet că am reușit să aduc echipa națională la Bistrița, acest public minunat merită, Bistrița merită să vadă echipa națională. Condițiile de la Bistrița sunt foarte bune și cred că acest stagiu de pregătire de patru zile, în care se va pune accent pe partea tactică, pe o întreagă filozofie de atac și de apărare, va fi unul benefic pentru lotul național. Mi-am dorit foarte mult ca publicul să și vadă aceste jucătoare la lucru, iar miercuri de la 17.30 la 19.00 va fi un antrenament deschis publicului, urmat de o sesiune de autografe și poze în care suporterii pot interacționa cu jucătoarele de la lot”, a spus Horațiu Pașca.

Antrenorul naționalei, spaniolul Martin Ambros, nu va fi prezent la Bistrița, fiind implicat în dubla pe care echipa sa de club Gyor o dispută în Liga Campionilor.

Din lotul compus din jucătoare din campionatul intern face parte și portarul Ana Maria Măzăreanu de la CSM Bistrița, iar în staff a fost cooptat și kinetoterapeutul Cătălin Rațiu.

Lotul care se va pregăti la Bistrița:

Portari – Denisa Dedu (Corona Brașov), Yulia Dumanska (SCM Craiova), Ana Maria Măzăreanu (CSM Bistriţa)

Extreme stânga – Ana Maria Iuganu (CSM Roman), Nicoleta Dincă (Corona Braşov), Andreea Chiricuţă (Danubius Galaţi)

Interi stânga – Gabriela Perianu (Dunărea Brăila), Cristina Zamfir (SCM Craiova), Andreea Molnar Adespii (HCM Rm. Vâlcea)

Centri – Andreea Pricopi (Corona Braşov), Cristina Laslo (U Cluj), Eliza Buceschi (Dunărea Brăila)

Interi dreapta – Laura Popa (Dinamo), Ana Maria Drăguț (HC Zalău), Gabriella Szucs (Dunărea Brăila)

Extreme dreapta – Laura Chiper (Corona Braşov), Aneta Udriştoiu (Dunprea Brăila), Ştefania Florea (Danubius Galaţi)

Pivoţi – Nicoleta Safta (HCM Rm. Vâlcea), Mădălina Conache (Danubius Galați)

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.