Actualitate

Brigada 81 Mecanizată: Tabără de instrucție la apă, la Beclean

Structurile de cercetare din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” s-au reunit timp de două săptămâni la Beclean pentru a desfășura ”Tabăra de instrucție la apă”.

”Programul cercetașilor a presupus executarea unui exercițiu tactic, având ca misiune cercetarea unui curs de apă, în vederea stabilirii unui raion de forțare pentru crearea condițiilor favorabile de dezvoltare a ofensivei de către unitățile de manevră subordonate marii unități.

Pentru îndeplinirea misiunii, vigilența este cuvântul cheie, iar starea de veghe este un atribut constant al cercetașului. Îmbinarea cunoștințelor tactice cu cele topografice, sau cele de acordare a primului ajutor cu cele de supraviețuire, reprezintă o normalitate la care se adaugă ingeniozitate, disciplină și autodepășire.

În exercițiu au fost angrenate structuri de cercetare, cercetare de geniu, sprijin prin foc, sprijin logistic și sprijin medical.

Tabăra de instrucție la apă a avut ca scop perfecționarea abilităților și aptitudinilor de cercetaș, pentru a fi în măsură să acționeze în orice mediu, indiferent de teren sau de stare a vremii”, informează marea unitate.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS