Actualitate

Ședință extraordinară a CL Bistrița. Ce proiecte sunt pe agendă

Consiliul Local Bistriţa este convocat în şedinţă extraordinară în data de luni 12 iunie, ora 13.00. Şedinţa va avea loc prin videoconferință și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a municipalității.

Ordinea de zi cuprinde:

Modificarea și completarea Hotărârii nr. 70/12.05.2016 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa pentru aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie a proiectului ”Restaurarea Bisericii Evanghelice C.A. Bistriţa în vederea introducerii sale în circuitul turistic internaţional” şi a cheltuielilor legate de proiect, în vederea solicitării finanţării prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Apelul de proiecte POR / 2016 / 5 / 5.1 /, cu modificările și completările ulterioare.

Aprobarea depunerii proiectului ”Școala în armonie cu natura”, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componenta 15 — Educație, Investiția 10. Dezvoltarea rețelei de școli verzi și achiziționarea de microbuze verzi.

Aprobarea proiectului “Coridor verde de mobilitate urbană în centrul istoric al municipiului Bistrița”, finanțat prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

Aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici a obiectivului de investiții ”Construire de locuinţe colective nZeb plus pentru tineri, în Municipiul Bistriţa”.

Aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: ”Îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice – imobil din Piața Centrală nr. 6” care face obiectul contractului de finanțare nr. 143682/19.12.2022 ”Îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice – sediul principal al Primăriei, Piața Centrală nr. 6”.

Aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Înființarea a două centre de colectare prin aport voluntar in municipiul Bistrița”.

10 comentarii

 • „Coridor verde de mobilitate urbană în centrul istoric al municipiului Bistrița”,
  Din greşeală în greşeală spre falimentul total !

  54
  1
  • Ce este cu coridorul ăsta prin centru alte piste de biciclete pe străduțe înguste imposibile 🤣 😂😂😂🤣sau alte crâşme 🍺🍺🍺🍺🍺?

   44
  • Bistrița este ca la țară : Avem peste 130 de străzi neasfaltate. Sunteți proști cu spume cum spune un amic de-al meu: Decât să tot spargeți și să reasfaltați mereu aceleași și acleași străzi, nici nu apucați bine să puneți asfaltul pe un capăt al acestor străzi că și vă apucați să spargeți în celălat capăt așa cum ați făcut acum pe pista de biciclete de pe Subceate ( https://timponline.ro/se-vor-face-piste-pentru-ciclisti-si-in-comuna-livezile/ ), decât să tot faceți acest carusel de spargeri-refaceri-spargeri din nou nu ar fi mai bine să faceți pe străzile de pământ culoare de mobilitate urbană verde, albastru, portocaliu , maro, culorile curcubeului de care vreți voi numai să faceți și așa puteți realiza și posibiltatea de deplasarea oamenilor și mărfurilor precum și asfatarea a o mare parte din străzile de pământ. Spun și eu că poate sunt mai deștept decât toți consilieri care votează orbește și decât funcționarii incompetenți din primărie pe care-i plătim noi cetățenii.

   46
   2
  • Vor asfalta stăzile de pământ atunci când vor pune în funcțiune stația de asfalt 🤣. Adică în următorul ciclu electoral când vom avea alt Primar fiindcă Turc ar fi trebuit să o pună în funcțiune de vreo câțiva ani buni nici până când îşi va termina mandatul nu va fi în stare să o pornească 🤣

   36
   1
  • Ce străzi asfaltate mai vreți şi voi ? Prioritatea Bistriței este reabilitarea şi rerererevopsirea clădirii primăriei şi alte prosti 🤣. Pe Bistrițeni îi doare fix în cot de primăria voastră !!!!!!!!

   32
   1
 • Ceva parcării mari ca lumea în Centru Vechi aveți de gând să faceți,, ceva util pentru Bistrițeni sau numai la prosti vă duce capul ?!

  58
  4
  • Parcăriile le putem face in Centrul Vechi numai daca demolam primaria,biserica si toate casele de pe o strada.Faceti un referendum ,stabiliti strada sa nu facem prosti!

   2
   5
  • Păi la refendum cetățenii Bistriței nu au votat pentru ca centura să se facă pe malul Bistriței ?!

   22
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS