Actualitate

Bugetul Bistriței: 75% din investiții, cu bani europeni. Venituri mai mari cu 32%

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a prezentat într-o conferință de presă proiectul de buget pe anul în curs, care va fi supus luni aprobării Consiliului Local.

Bugetul general pe 2024 prevede un plus de 32,7% la venituri și de 33% la cheltuieli față de anul trecut (diferența se datorează excedentului), 75% din sursa de finanțare a investițiilor fiind fonduri europene nerambursabile (221,9 milioane lei). Investițiile reprezintă 50,6% din bugetul total (294,9 milioane lei).

Structural, bugetul Bistriței pentru acest an se prezintă astfel:

La Primăria Bistrița a avut loc dezbaterea publică.

Etichete

3 comentarii

 • Dezgustator! Derizoriu! Au mai omorat o dezbatere publica. O bataie de joc la adresa cetatenilor Bistritei si a democratiei.
  Pe scurt a vorbit primarul pana la min 37 ca sa prezinte un ppt care trebuia sa fie demult pus la dispozitia publicului. A urmat apoi laudatorul de serviciu Balan pana la min 53. Dupa care cetateanul Mann pana la 1h si 9min – pentru care deja nu mai era interes din partea stapanirii care vorbea peste despre ale lor. Si la final colegul de partid Tuta care a spus in principal, la modul general, ca ar trebui sa fie totusi o dezbatere (critica eleganta si prieteneasca). Poate poate isi aminteste actualul lider de partid sa-l puna pe lista la urmatoarele alegeri. Si, Doamne Ajuta!
  Absolut lamentabil! Figuratie si circ de cea mai proasta calitate pe banii si timpul nostru.
  E totusi si o raza de lumina sub orizontul sumbru pe care il proiecteaza aceasta inscenare. Este ultima data cand actuala conducere politica a primariei mai presteaza. Cele mai multe din cele prezentate triumfator de pe ppt vor fi aruncate la gunoi de viitoarea conducere a Primariei Bistrita. Probabil in groapa de pe Decebal singura realizare durabila cu care s-au procopsit bistritenii la capatul a patru ani de zile de mandat dezastruos.

  23
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.