Actualitate Recomandări

Când se deschide noul magazin Altex de pe Calea Moldovei. Ce vom găsi în el

Noul magazin Altex, situat pe Calea Moldovei, se va deschide oficial în curând, anunţă compania. Este unul dintre cele mai mari din ţară, iar în incinta lui vom găsi o gamă largă de produse electro-IT „la cel mai bun raport preț-calitate”.

„Vino la Marea Deschidere ALTEX din orașul tău! Vino să descoperi cel de-al doilea magazin Altex din Bistrița: unul dintre cele mai mari din țară, modern, prietenos, cu o gamă largă de produse electro-IT la cel mai bun raport preț-calitate. Evenimentul va avea loc joi, 10 noiembrie 2016, începând cu ora 9.00, în noul magazin Altex, aflat pe Calea Moldovei nr. 15”, anunţă compania.

Construcţia magazinului Altex de pe Calea Moldovei a început în luna iunie a.c.  lângă Penny Market, cu care va forma un complex comercial comun. Firma Cometex SRL a cumpărat terenul dintre magazinul Penny şi Ambient şi a ridicat un magazin pe 870 de metri pătraţi, în regim P+1, carecuprinde spaţiu comercial Altex (produse electrice, electronice, electrocasnice), locuri de parcare, accese pietonale, spații verzi. Lucrările sunt executate de o firmă din Pitești, SC TBM Innovation Steel SRL.

Altex a deschis în februarie a.c. un magazin în complexul comercial Winmarkt.

2 comentarii

  • la nici o investitie PUBLICA nu o sa vedeti atata AGITATIE pentru respectarea termenului de punere in functiune ca la o investitie PRIVATA

    • Totul ține de motivație. Sunt managerii responsabili cu investițiile private motivați să deschidă cât mai repede și să facă profit? Sunt. De cealaltă parte, Sunt managerii investițiilor publice motivați și în același timp ajutați de birocrație să finalizeze ceva repede și bine pentru comunitățile locale? Răspundeți dv., care doriți.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.