Actualitate

Care sunt primii paşi în start-up. Curs gratuit despre cum se poate evita eşecul

Cinci din 10 start-up-uri dispar înainte de a împlini 1 an. Pentru cei care vor să ştie ce pot face înainte de înfiinţarea firmei, dar şi în primele luni ca să fie siguri că business-ul nu numai că va supraviețui, dar va și crește, BT Club organizează marţi, la Bistriţa, o conferinţă gratuită, susţinută de Magnoliu Stan, antreprenor și trainer.

„Te așteptăm să afli idei practice de supraviețuire despre care sunt deciziile importante, atât înainte de înființarea firmei tale, cât și în primele 6 luni de existență, care sunt greșelile frecvente care apar în aceste etape și cum pot fi evitate, cum îți organizezi activitatea în primele luni de viață a firmei. În plus, vei avea posibilitatea să faci networking și schimb de experiență cu ceilalți participanți la eveniment. Participarea este gratuită”, anunţă organizatorii.

Magnoliu Stan este fondator și administrator al Smart HR, cu o activitate profesională de peste 15 ani în domeniul dezvoltării personale, fiind trainer certificat ANC, Persolog-DISC și Stress Management Model. În calitate de antreprenor, a fondat și administrat mai multe afaceri, în diverse domenii: consultanță în resurse umane și afaceri, servicii de finanțare / leasing pentru autovehicule, marketing și publicitate.

Cursul se ţine la Hotel Bistriţa între orele 15.00 şi 18.00. Pentru înscriere daţi click AICI. 

1 comentariu

  • Felicitari pentru initiativa!
    Educatia economica si cursurile de „doing business in Romania” trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS