Actualitate Recomandări

Ce a păţit un comerciant stradal de haine contrafăcute


Blugi, geci, veste şi bluze de sezon contrafăcute au fost găsite de jandarmii bistriţeni la un bărbat de 48 de ani care încerca să le vândă pe Calea Moldovei dintr-o sacoşă. În prag de sărbători omul s-a ales cu dosar penal. 

„Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru infracţiunea de punere în circulaţie de produse care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate poliţiştilor împreună cu produsele confiscate, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. 

Potrivit sursei citate, jandarmii recomandă cetăţenilor interesaţi de achiziţionarea unor cadouri în prag de sărbători, să aibă grijă de unde procură aceste produse.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Prin punerea în circulaţie se înţelege oferirea produselor sau comercializarea ori deţinerea lor în acest scop sau, după caz, oferirea ori prestarea serviciilor sub acest semn, precum şi importul, exportul sau tranzitul produselor sub acest semn, aşa cum scrie în Legea nr. 84 din 1998, privind mărcile şi indicaţiile geografice, republicată. 

2 comentarii

    • … doar că găinarul bistrițean nu-și poate da lege să i se schimbe completul la Înalta Curte, nu-l apără Curtea Constituțională, el nu-i egalul lui Dragnea și al prietenilor din PSD, partidul infractorilor, cei ce fură cu miliardele de euro…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS