Actualitate

Ce investiții în rețelele de apă, canalizare și drumuri se vor face în județ prin PNI ”Anghel Saligny”

Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a fost finalizată pentru județul Bistrița-Năsăud, a anunțat ministrul Cseke Attila.

Conform criteriilor de selectare, în Bistrița-Năsăud au fost aprobate spre finanțare 85 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.027.451.586,96 lei.

”Sume importante de bani vor fi investite de Guvernul României în toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului Bistrița-Năsăud pe proiecte de infrastructura mare: apă, canalizare, drumuri, poduri. Astfel, PNI “Anghel Saligny” devine un instrument real pentru dezvoltarea orașelor și comunelor județului. În municipiul Bistrița, prin acest program, va fi realizat un pasaj subteran pentru traficul auto, care va lega străzile Gării și Tărpiului, obiectiv de investiții ce va contribui semnificativ la fluidizarea circulației și, implicit, la reducerea emisiilor poluante. De asemenea, o altă sumă va fi repartizată pentru continuarea lucrărilor la drumul Tărpiului, un alt important proiect de investiții pe care l-am asumat”, a spus primarul Bistriței, Ioan Turc.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS