Actualitate

Ce se întâmplă, doctore? ”Florian realmente are o problemă”

Deputatul Stelian Dolha, copreședinte PNL Bistrița-Năsăud, și consilierul județean Eugen Curteanu au vorbit despre starea senatorului PNL Cristian Florian: ”Omul nu se simte bine!”.

”Își donează indemnizația pe undeva, o parte din ea, îi facem calculul ca să o doneze. Doar ca glumă, domnul ministru Pop spunea că Victor Ponta e în convalescență și prezenta lucrurile de parcă era la terapie intensivă, că nu se mai poate mișca, nu mai poate să-și pună piciorul în pământ, după ce cu o zi înainte se mișca la Baku, a fost și prin Parlament. Nici așa. Eu vă spun că senatorul Florian atunci a fost la clinică. A, că nu mai putea să conducă nici mașina, aia deja e o stare foarte gravă. Fiecare e responsabil pentru faptele sale și, credeți-mă, electoratul știe foarte bine acest lucru. Eu cred că e o chestie de bun simț ca o parte din indemnizația lui pe luna respectivă să o doneze”.

La rândul său, consilierul jduețean Eugen Curteanu – prim-vicepreședinte PNL, a menționat: ”Pur și simplu, omul nu se simte bine, ar trebui să-l vedeți. Realmente are o problemă de ordin fizic și va da explicații când se va reabilita. Sancțiuni se pun în discuție și se adoptă în Bioul Politic, nu am reușit să ne adunăm în Biroul Politic”.

Senatorul PNL Cristian Florian, absent luna trecută de la votul care l-a lăsat liber pe Dan Şova, le-a spus colegilor de partid că era bolnav şi că acesta este motivul pentru care nu s-a dus la serviciu în ziua respectivă. Exact când se lua decizia, el pretinde că îşi făcea analize la o clinică din Bucureşti.

3 comentarii

  • Toate justificările liberale sunt penibile . Scuzele pt ineficienta sunt inutile , sunteți de rasul curcilor !

  • După operație bineînțeles ca ești in convalescenta . Chiar dacă înainte cu o zi mergeai pe picioarele tale . Greu de priceput ?

  • Sa-si doneze si Florian indemnizatia cat a fost la analize. Oricum, foarte tare coincidenta, sa ai programare la analize exact in ziua aia, despre care stiai ca va veni de o saptamana. SI mai tare mi se pare ca nu a putut sa-si reprogrameze analizele, ca doar nu era un capat de lume, le putea face si a doua zi. Dar din pacat cand e vorba de altii, stie sa tina predici, cand e vorba de el…..

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.