Actualitate

Ce se poate mânca și bea la Târgul de Crăciun din Bistrița. Prețuri

Vizitatorii Târgului de Crăciun din centrul orașului Bistrița își pot cumpăra ceai cald, vin fiert, clătite, bubble wafe, kurtos kalacs, ciocolată caldă, suc de mere sau turtă dulce de la comercianții care vând în căsuțe la prețuri care pornesc de la 5 lei.

Cu 5 lei poate fi cumpărat un ceai cald de fructe de pădure/ mentă, un pahar cu suc de mere și scorțișoară sau o ciocolată caldă. Apa plată costă 6 lei, iar cu 8 lei poate fi cumpărat un pahar de 240 ml cu vin fiert sau o băutură răcoritoare. Un pahar cu vin de 350 ml costă 12 lei. Wafele costă între 5 lei și 15 lei. Turta dulce costă între 6 și 15 lei. Kurtos kalacs costă 25 de lei.

La Târgul de Crăciun se oferă însă și cană gratuit din partea Rotaract care derulează și anul acesta proiectul ”O cană de fericire”. Tinerii au pregătit 5 modele de căni, iar oamenii care fac donații primesc un ceai cald într-o cană personalizată.

Banii adunați vor fi oferiți unei familii care are un băiețel de 4 ani cu numeroase probleme de sănătate și nevoi mari de tratament. Tinerii pot fi găsiți la căsuța cu nr. 10, în fiecare zi.

Tot în centrul orașului se află Căsuța lui Moș Crăciun unde copiii îl pot întâlni între orele 18.00 și 20.00.

12 comentarii

  • Corect Leo la Viena e mai ieftin ……un cartof copt în jar 4 euro, un covrig 7 euro, un vin 5 euro…..deci nu are rost sa ne plângem ca la noi e 2 euro un vin…..

   6
   2
 • Prețurile sunt la nivelul restaurantelor de lux din Cluj! Lăcomia patronilor nu are limite, păcat de angajații care stau în frig pe salariul minim și îmbogățesc patronii respectivi.
  Rectific: nu li se mai spune patroni, le place să li se spună „antreprenori”.

  68
  8
  • Mă scuzati, cand a fost ultima data cand ati vizitat orasul Cluj-Napoca? 🙂
   Exemplu: anul acesta la Târgul de Crăciun din Cluj, un pahar de vin fiert costă 15 lei.
   La un restaurant oarecare, in niciun caz unul „de lux”, o ciocolată caldă costă undeva între 10 și 18 lei. 🙂
   Viața e un pic mai bună când te plângi doar cu rost.

   29
   19
 • Sa le mance sanatos din tata-n fiu si cand voi merge io acolo insamna ca sunt prost de legat.
  papica pe la casute este pentru bizoni si dealeri de droguri care fac usor banii fara sa transpire.

  48
  12
 • Mereu am comentat numai pe subiect. Astazi voi comenta si pe langa…Am fost de dimineatra sa-mi fac unele mici cumparaturi la magazinul Kaufland din partea de jos a orasului si la un magazin de paine din zona Big. Cand m-am intors spre casa am vazut spre consternarea mea cum un escavator musca cu furie din pavajul aflat intr-o stare exceptionala , intre chioscul de ziare si magazinul de covrigi „Gigi”. Acest pavaj se schimba fara a fi necesar numai dintr-un capriciu al cuiva. Cine doreste poate sa faca poze inca cca 1h . Concluziile le vom trage mai tarziu.

  63
  2
 • Si ca sa nu uite amaratii care casca gura prin orasalul nebuniilor , la incheierea sarbatorilor de iarna antreprenorii isi fac casa in numerar bani fara bonuri fiscale desigur si vor lua bilet de o excursie tocmai in DUBAI .
  No mereti voi pe la casute tat roata si adulmecati .

  34
  8
 • Pentru cei care nu înțeleg, peste tot în Europa târgurile de Crăciun sunt scumpe,sunt pentru turisti !!!.Ca Bistrita spera si ea sa fie oras turistic e alta treaba.Dar pe tine ca locuitor al urbei…….nu te obliga nimeni sa cumperi. Și acasă poți sa ți faci un ceai ,un vin ,o prăjitură……sa le servești alături de prieteni!

  49
  11
 • Unu- nu se fac cumpărături cu căruciorul Doi -sunt produse unicat ,adică fiecare bucată are alt gust, adică mai cu piper , mai cu sare , mai +++
  Trei – noi nu le putem face , dacă le dorim

  Așa cred că sunt! Eu nu mă duc că am porcu meu!

  7
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS