Actualitate

Soarta Stadionului ”Jean Pădureanu” și a Sălii Polivalente din parc depind de …

Stadionul ”Jean Pădureanu”, care are o situație particulară, a fost evaluat, iar documentul este pe masa primarului Ioan Turc. De îndată ce va fi aprobat bugetul pe anul în curs și vor fi prinși bani, administrația locală va demara negocierile pentru cumpărarea lui, a spus edilul la AS-TV.

”Am făcut evaluarea Stadionului Jean Pădureanu, avem pe masă acest document. După adoptarea bugetului, în urma prinderii unei poziții, de bani pentru achiziționarea stadionului, vom demara și negocierile. Nu pot fi demarate negocieri în lipsa unui suport financiar. Îmi doresc foarte mult ca aceste negocieri să fie de succes. Stadionul are o situație particulară pe care o cunosc destul de bine – am analizat acest dosar în ultima perioadă – și eu sper ca disponibilitatea celor care dețin acest patrimoniu să fie la fel de mare ca și disponibilitatea municipalității de a cumpăra, de a reabilita și de a reintroduce în circuitul public stadionul municipal”, a spus primarul Ioan Turc.

Întrebat despre sala polivalentă din parc, primarul a răspuns: ”Dacă-mi permiteți o glumă, e pe drum”.

”Am avut discuții cu domnul ministru al Sportului și la ultima vizită pe care am făcut-o la București. Domnia sa m-a asigurat că procedura pentru ca sala polivalentă să fie transmisă municipiului Bistrița este în derulare. Sunt lucruri care nu țin de municipalitate și atunci nu forțez termene exacte, dar cred că într-un termen rezonabil, sala va fi transmisă municipiului Bistrița, vom face o expertiză tehnică, vom da drumul la un studiu de fezabilitate pentru că această clădire foarte utilă pentru comunitatea localșă are nevoie de intervenții urgente”, a conchis primarul.

12 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS