Actualitate

Ce sume primesc de la CJ primăriile

Primăriile din Bistrița-Năsăud vor primi din fondul aflat la dispoziția Consiliului Județean pe anul 2021, bani pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, programelor de infrastructură care necesită cofinanţare, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare pe care nu le pot finanţa din veniturile proprii şi din sume defalcate din TVA.

În acest sens, CJ va aproba o hotărâre vineri, într-o ședință extraordinară.

CJ a solicitat primăriilor să transmită necesarul de sume. La alocare se ține cont și de sumele alocate din fondul de rezervă bugetară direct primăriilor în noiembrie-decembrie 2020.

Totodată, vor fi alocați bani primăriilor care implementează Programul pentru școli.

Etichete

5 comentarii

  • Și banii alocați din fondul de urgență al guvernului cum vi se pare că au fost alocați?
   Consiliul Județean doar a echilibrat balanța.

 • Mai Rares.
  Ce vorbesti despre echilibrare ? Sapte ani de zile cat a fost PSD la guvenare a impartit bani de la guvern numai la primari PSD pentru a echilibra situatia ar trebui trei ani de zile sa primesca bani si de la guvern si de la CJ numai primari care nu au primit pe timpul guvernari PSD.

  • Acest rares ori este orb ori este prost. Zi ma, bolsevicule, 100 este mai mult decat 900? Nu te acuz pentru ca in aritemtica chelnereasca s-ar putea sa fie asa!

  • Nu-s nici bolșevic nici prost, nici votant PSD. Faceți o comparație între cum erau împărțite fondurile de Liviu Rusu și apoi vedeți cum au fost împărțit de Radu Moldovan de când e la CJ. Dar lăsând istoria la o parte. Voi chiar ignorați coloana din dreapta? Nu contează ce sume au primit localitățile de la guvern?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.