Recomandări Social

Comisia pentru organizarea referendumului la Sîngeorz-Băi, în perioadă de studiu

Comisia pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului din Sîngeorz-Băi a intrat în blocaj încă de la constituire. Trei dintre cei patru membri ai comisiei au solicitat o perioadă de „studiu aprofundat al legislației și jurisprudenței în domeniu”, iar întreaga comisie aşteaptă de la Autoritatea Electorală Permanentă instrucțiuni.

Redăm în continuare comunicatul comisiei în întregime şi în forma redactată de secretariat:

„Comisia pentru Coordonarea Activităţilor de Organizare și Desfășurare a Referendumului Local pentru Demiterea Primarului Oraşului Sîngeorz-Băi, constituit prin OP nr. 293 din 31.10.2017 s-a întrunit în 2 ședințe de lucru, respectiv în data de 08 și 20 noiembrie.

Activitatea comisiei s-a concretizat în:

– alegerea președintelui comisiei în persoana domnului judecător Alin Lenuț Pop;
– pentru un mod de lucru unitar s-au făcut propuneri care au fost cuprinse în Procedura de lucru a comisiei, procedură care va fi supusă aprobării în ședința următoare;
– s-au studiat și discutat o parte a documentelor primite de la prefectul județului;
– având în vedere că Referendumul pentru demiterea primarului este o noutate la nivel județean, 3 din cei 4 membri ai comisiei au solicitat o perioadă de studiu aprofundat al legislației și jurisprudenței în domeniu.

Pe lângă cele precizate, pentru desfășurarea activităților, așteptăm de la Autoritatea Electorală Permanentă, Instrucțiunile și măsurile care trebuie luate pentru desfășurarea în bune condiții a referendumului local. Instrucțiunile au fost solicitate prin intermediul Instituției Prefectului.
Următoarea ședință a fost stabilită pentru data de 27 noiembrie.

Secretariat comisie”.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS