Actualitate

Gelu Drăgan la bursa locurilor de muncă: Învăţământul dăunează grav sănătăţii mintale

Omul de afaceri Gelu Drăgan a participat şi el la bursa locurilor de muncă în calitate de angajator. După ce prin faţă i-au trecut mai multe persoane interesate să ocupe locurile de muncă oferite de compania sa, fostul candidat al funcţia de primar al Bistriţei a tras următoarea concluzie: oamenii au prea multe diplome şi nu ştiu să facă nimic, iar învăţământul dăunează grav sănătăţii mintale.

„Din păcate, oamenii merg prea mult la şcoală. Trebuie să meargă doar până în clasa a VIII-a şi să ştie tot, de nota zece. Vorbesc foarte serios. Nu am cerut nicio diplomă nimănui (celor care au vrut să se angajeze la compania sa -n.r.). Cei care au învăţat serios până în clasa a VIII-a nu trebuie să mai facă nici liceu, nicio facultate, nimic. La ingineri, tot cele opt clase m-au interesat. Din păcate, nu am întâlnit nicio persoană care să ştie ce înseamnă a învăţa până în clasa a VIII-a. Dacă îi întrebi din chimie, nu ştiu, din geografie, nu ştiu, din matematică nici atât, din istorie ce să mai zic? Ca atare peste clasa a VIII-a nu ar mai trebui să meargă la şcoală pentru că învăţământul dăunează grav sănătăţii mintale”, a declarat Gelu Drăgan.

Vă reamintim că, în 2008, Gelu Drăgan a fost singurul candidat independent la Primăria Bistriţa. El s-a făcut remarcat afişând un banner electoral pe care apărea imaginea unei mâini cu un deget ridicat şi care ţine un prezervativ, aceasta fiind însoţită de textul „Avem şansa să le-o fa(k)cem”.

Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul său de campanie, Drăgan a declarat atunci că a ales acest slogan pentru că s-a săturat de „protecţia politică în administraţia publică”.

„Am intrat în cursa pentru Primăria Bistriţa jucând corect şi cinstit, fără să  jignesc şi fără să mă folosesc de jocuri murdare. Tocmai de aceea, în partea de jos a bannerului am trecut o exclamaţie prin care vreau să scot în evidenţă faptul că acum este momentul să le-o facem celor care joacă incorect, murdar, folosind strategii neserioase”, a declarat Drăgan la vremea aceea.

Pe bannerul menţionat, de dimensiuni foarte mari, montat pe sediul firmei pe care o conduce, mai apărea înscrisul „10 candidaţi, un primar, fără promisiuni, fără minciuni”.

La Primăria Bistriţa au candidat în 2008 fostul edil Vasile Moldovan (PDL), actualul primar Ovidiu Creţu (PSD), Ioan Turc (PNL), Ionel Tompa (PC), Mihail Belei (PRM), Alexandru Toniuc (PER), Ioan Conon (PNŢCD), Anton Dragotă (PNG-CD) şi Zachei Ceoarec (PNCD).

Cristiana Sabău

8 comentarii

  • Gelu Drăgan ,,Învăţământul dăunează grav sănătăţii mintale”….Da ai dreptate in ceea ce te priveste…. Fatza ta, tradeaza acest lucru!

  • Daca ne referim la pseudo-facultati, care se fac pe bani si nu tb sa mergi la scoala, iei examenele chiar daca esti retardat, atunci da, are dreptate! Traim intr-o tara in care toti analfabetii si batranii sunt studenti, primesc diplome dar nu stiu nici cele mai elementare notiuni de gramatica! Nimeni nu mai vrea la munca de jos! Are dreptate dl. Dragan!

  • Mai omule de afaceri ,,a lu’ peste”, ce expertiza ai tu in domeniul invatamantului pentru a da verdicte de acest gen?! Vei fi fost oare coleg cu unul Micle, care in timpul cat nu citea sapa gropi in cimitire….Nici nu stim ce experti de talie galactica traiesc printre noi!

    • Cretinutzul asta sa intre intai in legalitate cu actiunile lui, (vezi ,,Gelu Drăgan – omul cu prezervativul – s-a apucat să-și facă Mall fără autorizație de la Primărie”), apoi sa mai ia in mana o carte, si n-ar fi rau daca stie citi, sa inceapa cu cele doua coduri (civil, dar mai ales penal), pentru ca se pare ca intr-un viitor nu prea indepartat, prevederile de acolo, ii vor fi aplicabile.

  • Domnul are nevoie de robotei. Daca doreste sa ii obtina repede ii recomand filmul „Timpuri noi” cu Charlie Chaplin. Prezervativul poate sa il foloseasca drept masca pentru a ascunde o gandire bolnava.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.