Social

Crăciunul Solidarității. Puteți face donații până în 20 decembrie

În preajma sărbătorilor de iarnă, Primăria Bistrița organizează încă o campanie umanitară dedicată persoanelor vulnerabile sau cu posibilități materiale reduse: Crăciunul Solidarității.

”La precedentele ediții, prin efortul conjugat al partenerilor noștri, am reușit să colectăm cantități importante de produse de primă necesitate având astfel posibilitatea de a oferi sute de pachete familiilor defavorizate din municipiul Bistrița și localitățile componente. Suntem convinși că în acest mod am făcut ca sărbătorile să fie mai frumoase pentru mulți dintre concitadinii noștri. Crăciunul ne va găsi mai generoși și mai uniți!”, transmite municipalitatea.

Centrul de donații, amenajat la sediul SVSU Bistrița, strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 15, este deschis până în 20 decembrie, între orele 08.00 și 16.00.

Societăți comerciale, dar și persoane fizice vor putea aduce aici alimente neperisabile (conserve, dulciuri, ulei, zahăr, făină etc.), îmbrăcăminte, încălțăminte, pături (produse noi), ce urmează a fi oferite celor aflați în nevoie în prag de sărbători.

”Dar din dar se face Rai! Contăm și în acest an pe generozitatea și implicarea comunității bistrițene, fiind vorba deja de a treia ediție a campaniei!”, spune primarul Ioan Turc.

2 comentarii

 • așa e corect să nu uităm de cei necăjiți. E bine că primarul le striga adunarea, sa nu uite ca au și pot bucura și pe alții

  6
  2
 • Un Primar cu suflet deschis si bun in comunicare cand ne cere noua asta multi nu mai trebuie sa stea pe ganduri.
  Voi fi prezent la aceasta actiune de suflet pentru suflet.

  6
  7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS