(FOTO) După ce Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli a ajuns celebră datorită concursului „Chefi la cuţite” şi alţi bistriţeni au prins curaj să se înscrie în noul sezon al competiţiei. Printre ei s-a numărat şi Jupânu, alias Nicolae Forfotă, bucătar la Hotel-Castel Dracula.
„Sunt bucătar şi brandul unei fabrici de mezeluri din Bistriţa. Farfuria mea se numeşte Mâncăm ce ne lipseşte. Creier, moştenitori”, a spus Nicolae Forfotă în faţa celor trei chefi cărora le-a servit câte o farfurie plină de cârnaţi din care curgea grăsimea, carne de porc, creier şi chiar fudulii.
Chefii s-au amuzat de prezentare, dar atât.
„E foarte interesantă farfuria dumneavoastră, dar un pic cam prea gras totul”, a spus Florin Dumitrescu.
„Deja mă las pe dreapta din cauza ficatului pe care l-ai omorât”, a adăugat chef Sorin Bontea.
„La desert îi trebuia ficat”, a spus şi chef Cătălin Scărlătescu, siungurul care i-a acordat lui Nicolae Forfotă un cuţit, însă insuficient pentru a trece de etapa aceasta.
Jupânu a primis că va reveni, la o altă ediţie a concursului cu alt preparat.
Nicolae Forfotă lucrează din 1992 ca bucătar la Hotel-Castel Dracula, scos acum la vânzare de proprietar. El este şi imaginea unor produse ale firmei Agroinvest.
Bistrițoii ăstia sunt de groaza lumii. Nu știu să gătească numai mămăligă cu brânză și cârnați prăjiți intr-o tonă de unsoare. Horor! No acuma cred că v-ați lămurit de ce au dat faliment ?
Deci acesta-i vinovatul din cauza caruia n-am mai calcat de ani buni la “Dracula” !
Gătește foarte gras, dar gustos. Ocazional merge, dar prea des ajungem ca,, jupanu,, ,,