Actualitate

Cum a scăpat primarul Ovidiu Crețu de carantină la întoarcerea din Germania

Prefectul Stelian Dolha a declarat că, de îndată ce a aflat că primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, s-a întors miercuri seara din Germania, era pregătit să-l sune pentru a fi ”băgat imediat în carantină”.

”Am primit și eu telefon imediat și am zis că trebuie să-l băgăm imediat în carantină pe domnul primar Crețu. După felul în care arăta harta veche pe Germania era de carantină, dar se schimbase harta în momentul în care primarul, într-adevăr… Nu s-a schimbat pentru domnul primar Crețu în niciun caz. Era o schimbare mondială și într-adevăr, avea dreptate, fiindcă altfel urma să-l sun. Dânsul avea harta recentă. Scăpase de carantină, și de izolare, a și făcut ședință de îndată. Regiunea din care a venit domnul primar nu mai e nici măcar în zonă galbenă”, a spus Stelian Dolha.

După ce unii jurnaliști i-au spus că primarul Crețu era răcit, miercuri, la ședința de îndată a Consiliului Local, prefectul a declarat că, în aceste condiții, ”nu poți sta acasă liniștit dacă ai venit din zone care cândva au fost pe cod galben sau roșu. Va trebui să anunți autoritățile, să te duci la medic, să faci ceva. Vorbim totuși despre niște oameni responsabili ai societății noastre, nu?”, a afirmat prefectul.

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.