Actualitate

Daniel Suciu: Credeam că le-am văzut pe toate. M-am înșelat. Au venit vremuri științifico-fantastice!

”V-ați jucat de-a guvernarea, anticipatele, ați fugit rușinos ieri, v-ați măcelărit între voi la PNL, totul pe fondul unei crize majore. Ce doamne să mai înțeleagă oamenii, cei care înfruntă aproape singuri această epidemie? Avem premier demis, interimar, izolat și desemnat. Credeam că le-am văzut pe toate. M-am înșelat! Dacă nu cumva ne-au infectat idioții de la PNL, mâine voi merge și mă voi gândi doar că la situații extraordinare, măsuri extraordinare. O voi face, cu greață. Orban, Iohannis, nu meritați decât dispreț. Nu meritați nimic, bătaia voastră de joc la adresa românilor va rămâne multă vreme de acum înainte, pentru că ce ați făcut voi este fără precedent. Acum am devenit maturi și consistenți? Acum sunt bune voturile noastre, impostorilor? Orbane, de la Vila Lac e simplu să conduci țara asta? Iohannis, ești mulțumit? Cîțu, ai avut dreptate. Au venit vremurile acelea fantastice. Științifico-fantastice!”, a reacționat deputatul PSD Daniel Suciu pe Facebook după ce Ludovic Orban, aflat în autoizolare la Vila Lac de la Snagov, a fost desemnat încă o dată premier de președintele Klaus Iohannis.

Fostul vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale a avut un mesaj și pentru senatorul PNL Vergil Chițac, infectat cu coronavirus: ”Deșteptule! Noroc că e post, altfel mergeai și pe la nunți, că la întâlnirea cu femeile nu te-ai abținut să nu mergi. Te-ai țopăit bonus și prin Parlament, iresponsabilule! Și tot noroc că e post, că ți-aș spune și altele. Așa cum ai merita!”.

11 comentarii

 • doamne țâne-l că ce s-o luminat napoleon asta ! Ori era și până acuma și n-am știut, ori îi suspect și mnealui.

 • ba amarasteanule care esti tu, voi ce lampa lu aladin ati facut trei ani cu grindeanu, tudose si dancila ma? voi vorbiti ma care v-ati dat jos propriul guven ma? tu vorbesti ma aghiotantul penalului dragnea? hai sictir

 • Catelusu lu Dancila prinde viata,o pupai in fund pe analfabeta iar acuma critici.Pitic rosu ,dnl presedinte,nu Iohannis,pupator de cururi rosi.Cred ca sangeorzeni vor avea minte.

 • Voi vorbiți care ati distrus economia Romaniei, ati fugarit oamenii peste hotare, iar acum încercați să dați vina pe alții. Nu vă e rușine să tot mințiți! Voi sunteti mulți ce semanati cu viorica.

 • În România trebuie să vină din nou la putere partidul moscovit. Închipuiți-vă că acum era în post Liviu Dragnea. Numai odată spârnea din mustață și coronavirusul o cotea pe după Lacul Belina drept la bulgari. Ori Viorica, Viorica Dăncilă cu broșa ei fermecată, i-ar fi înecat pe toți în apa spurcată a Călmățuiului. Ori Sorina Pintea care i-ar fi mâncat cu fulgi cu tot. Bistrițenii și România au nevoie urgentă de partid moscovit. Alan Dala, Sorana, mobilizează-ți-vă proștii. La Bistrița găsiți destui ca voi.

  • Tu îți permiți sa vorbești de post in timp ce arunci cu gunoi și ura de frustrat in cei care caută cele mai bune soluții la ora actuala, in condițiile date pt tara? Oare știi ce înseamnă post sau pur și simplu vrei sa dai bine și sa pari evlavios vb despre asta in postarea ta?
   Dacă ai știi ce-nseamna post, ai pune iubire și lumina acolo unde critici cu atâta vehementa și răutate.
   Dacă ai știi ce înseamnă post, ai face lucruri bune și ai tăcea din gura. Dând in alții, nu-ti creste notorietatea, cel puțin nu in fata oamenilor deștepți.

 • Vorbeste un subiect care a facut parte din cel mai rusinos guvern al României. Este coleg cu șerban,codrin,iordache,nicolicea,genunche,olguta etc toată spuma țării.

 • „Idioții de la PNL” în discurs-comunicat public? Fraza îl descalifică ca şi politician, omul nu merită ales, nu înțelege ce e cu politica.
  Mai sunt.mai mulți ca el.

 • Numai Pintea a furat din bani spitalelor, dar la Bistrita credeti ca nu s-a furat?
  Credeti ca pretul aparaturi si dotatilor a fost corect ?
  Ei sincer nu prea cred mai ales ca am motiv.

 • Dacă senatorul Vergil Chițac ar trece de la PNL la PSD, ăsta ar fi singurul caz de traseim politic cu care aş fi de acord!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS