Actualitate Recomandări

Se deschide Târgul de Crăciun, se aprind luminile de sărbători în centrul Bistriței

În ajun de Moș Nicolae, conform tradiției, în Piața Centrală din Bistrița se deschide Târgul de Crăciun și se aprind luminile de sărbători în cadrul unui moment festiv lângă bradul împodobit, urmat de un concert de colinde.

”Am onoarea să invit cetățenii municipiului Bistrița la debutul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă, marți 5 decembrie de la ora 17.00, în Piața Centrală, unde vor avea loc deschiderea Târgului de Crăciun, aprinderea iluminatul festiv de sărbători și un concert de colinde”, este invitația făcută de primarul Bistriței, Ovidiu Crețu.

Pe pietonalul Liviu Rebreanu au fost ridicați și anul acesta stâlpii înalți cu stea în vârf pentru susținerea instalațiilor de iluminat festiv. Din vârful stâlpilor ”curg” șiruri de beculețe până la stâlpii de iluminat nocturn, formând astfel arcade luminoase.

Odată cu aprinderea beculețelor în centrul istoric va fi pornit iluminatul festiv și pe principalele artere ale orașului.

30 de căsuțe din lemn au fost amplasate în jurul Bisericii Evanghelice pentru tradiționalul târg de Crăciun.

Primăria Bistrița a cumpărat și anul acesta noi elemente decorative pentru iluminat ornamental festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în total 219 figurine. Au fost achiziționate cu aproape 240.000 de lei cupolă luminoasă, diverse figurine, conuri luminoase, cilindri luminoși, un om de zăpadă, un Moș Crăciun, o fântână, pinguini, șiruri luminoase, amplasate și pe alte străzi din oraș.

3 comentarii

  • Serios au achizitionat figurine noi? Si unde le-au amplasat ca le-am vazut tot pe alea de anul trecut! Acelasi Mos Craciun, aceeasi pinguini. Ba chiar am vazut ca cei care erau amplasati in jurul Bisericii Evanghelice au disparut cu totul! Deci pe ce s-au cheltuit astia 240000 de lei????

  • Vedeti bradul din spatele bisericii? Idiotii de la primarie au taiat din acel perimetru 3 molizi argintii de o rara frumusete. Ei puteau fi impodobiti vii an de an fara sa mai sacrifici altii. Intr-o tara EUROPEANA fix asa s-ar fi procedat. Alo DRUJBISTUL SAF se aude ???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.