Actualitate

Directoarea economică a Direcţiei Silvice Bistriţa, implicată într-un accident rutier la Şieu Măgheruş

Directoarea economică a Direcţiei Silvice Bistriţa a fost implicată în noaptea de miercuri spre joi într-un accident rutier la Şieu Măgheruş. Din primele informaţii, femeia de a adormit la volan, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat într-un şanţ. Din fericire, nu a păţit nimic, însă maşina s-a făcut praf.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a petrecut la ora 00.17, pe DN 17 între localităţile Crainimăt şi Şieu Măgheruş. 

„Conducătoarea auto Adriana L. de 41 ani din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul oboselii, a adormit la volan şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, se arată în comunicatul IJP Bistriţa-Năsăud.

Potrivit unor surse apropiate familiei, este vorba de Adriana Lombrea, director economic la Direcţia Silvică Bistriţa care se întorcea de la Zalău şi conducea maşina în spatele soţului ei. La un moment dat, acesta nu a mai văzut-o. Acesta s-a întors să vadă ce s-a întâmplat şi a găsit maşina condusă de soţia lui într-un şanţ la marginea DN 17. A transportat-o de urgenţă la spital, dar, din fericire, femeia a scăpat doar cu răni minore.

   

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.