Actualitate

Directorii noi de școli, învățați să fie manageri

(FOTO) Directorii de școli, aflați la primul mandat, au participat, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, la prima întrunire cu inspectorii care i-au învățat cum să fie nu doar profesori, ci și manageri.

”Inspectoratul Școlar Județean a oferit astăzi cadrul pentru o prima comunitate de învățare… cea managerială. Întâlnirea de lucru organizată pentru directorii boboci a fost presărată cu momente de reflecție și de aha… se poate (și) altfel, Cum de nu m-am gândit la asta?

De la călătoria imaginară pe lună și până la Proiectul de dezvoltare instituțională nu a fost decât un pas.

Resursele administrative, legăturile interpersonale, copiii, dezvoltarea personală s-au regăsit printre temele de discuție, analiză și reflecție.

Activitatea a fost facilitată de inspectorii școlari generali – Aurelia Dan și Zoltan Deak, inspectorul școlar pentru management – Mărioara Bozga și inspectorul școlar pentru curriculum și monitorizarea programelor privind accesul la educație – Simona Konradi”, a scris ISJ pe Facebook.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=339019304579431&id=104912991323398

4 comentarii

  • Să fim serioși cu recomandarea doamnei inspector general cu „lozinca” de a învăța pe directori să fie manageri, lideri și nu șefi, iată o comportare de râs și de plâns. Am fost repatizat la o școală, undeva la poalele munților, la 64 de km. de casă, în „sihăstrie”, pentru completarea catedrei cu 4 ore și „colac peste pupăză” fiindcă nu vreau să renunț m-a pus în orar în trei zile… chiar o oră într-o zi. Trageți concluzile de rigoare pe unde suntem.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS