Social

Doi tineri, cercetați pentru braconaj. Ce au găsit polițiștii în mașina acestora

(FOTO) Aseară, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Bistrița au acționat pe raza comunei Sânmihaiu de Cîmpie.

Pe raza localității Brăteni, au fost depistați doi tineri, de 24 ani, respectiv 27 de ani, ambii din Teaca, în timp ce se deplasau cu un autovehicul.

Polițiștii au verificat interiorul autoturismului, unde au găsit o armă de vânătoare tip arbaletă care era armată cu săgeată. În autoturism au mai fost găsite 2 săgeți de culoare gri, 2 săgeți de culoare vișinie, 3 praștii confecționate din lemn și latex, un recipient de culoare neon care conținea mai multe bile de oțel și un binoclu de culoare negră. Obiectele identificate au fost ridicate pentru efectuarea de verificări.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Secției 3 Poliție Rurală Lechința, cercetările urmând a fi efectuate de lucrătorii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de braconaj, informează Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

Etichete

1 comentariu

  • Bai Gica-contra de mai sus, detinerea de arbalete fara notificare NU e infractiune, e doar „contraventie” la regimul armelor si munitiilor. Nu te grabi cu incadrarile juridice, ca nu dau turcii. De aceea, pentru detinerea neinregistrata prin notificare, se da doar amenda contraventionala de 2 mii lei (fara confiscarea armei). Folosirea arbaletelor insa in afara conditiilor permise de lege, e cu totul altceva.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS