Social

Dotări de ultimă generație pentru școlile speciale din subordinea CJ, prin PNRR

A fost selectat pentru finanțare prin PNRR proiectul ”O școală modernă – șansa mea pentru un viitor mai bun”, depus în cadrul apelului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”.

Astfel, elevii din cadrul celor cinci școli speciale, aflate în subordinea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, vor beneficia de echipamente digitale și dotări de ultimă generație pentru sălile de clasă, a precizat președintele CJ Radu Moldovan.

De asemenea, vor fi achiziționate materiale specifice pentru dotarea cabinetelor psihopedagogice din cadrul CJRAE Bistrița-Năsăud.

Proiectul are o valoare de 7.423.133,88 lei și presupune:

 • dotarea a 5 laboratoare de informatică (2 nou înființate)
 • dotarea a 80 de săli de clasă cu echipamente IT
 • dotarea a 63 săli de clasă cu mobilier
 • dotarea a 4 laboratoare multidisciplinare
 • dotarea a 5 săli de sport
 • dotarea a 33 de cabinete (asistență psihopedagogică, multisenzorial, psihodiagnoză, logopedie, terapii alternative)
 • dotarea unui atelier de practică cu 4 domenii de calificare profesională, dotat cu echipamente IT și echipamente și materiale didactice specifice domeniului de calificare
Etichete

2 comentarii

 • Uite de asta n-o să câștige peneleul nimic. Nu-i duce capul. Pe același program, pe aceeași linie de finanțare, pentru același obiective au făcut un proiect de 18,5 milioane pentru dotarea a 37 de școli. Județul a cerut 7,5 milioane pentru cinci școli. Adică Primăria a cerut în medie 500.000 lei pe școală în timp ce județul a cerut 1.500.000 pe școală. De trei ori mai mult!
  https://timponline.ro/echipamente-it-mobilier-si-materiale-in-scolile-din-bistrita-prin-pnrr/
  Ați văzut măi fraierilor cum se face?! Ca la Spital! Ca la Comlod! Vai de capul vostru! Cum zicea Țiriac, între un hoț și un prost, rumânul o să aleagă totdeauna hoțul. Plus că anunțul îl face pe FB însuși dl Președinte în timp ce primarul avea pe FB postări cu ceva dansuri organizate de un club privat.
  I-o fi fost și lui rușine primarului de ce puțin a cerut. Băgați măi băieți polonicul până-n fundul ceaunului să luați mai gros, de la fund ce naiba! Să se ia și smalțul de la oală că mai aveți doar câteva luni.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.