Social

Echipamente IT, mobilier și materiale în școlile din Bistrița, prin PNRR

Primăria Bistrița anunță aprobarea finanțării proiectului ”Modernizarea și digitalizarea unităților de învățământ din municipiul Bistrița”, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea totală a proiectului este de 18.516.963,10 lei cu TVA. Finanțarea este 100% nerambursabilă.

Proiectul constă în dotatea unităților de învățământ, în număr de 37, precum și Palatul Copiilor, cu echipamente IT, mobilier, materiale didactice și sportive.

Prin proiect vor fi dotate 23 laboratoare de informatică, 367 săli de clasă cu echipamente IT, 317 săli de clasă cu mobilier, 14 laboratoare de științe, 17 cabinete multifuncționale, 14 săli de sport și 4 tipuri de ateliere de practică: mecanic, electrotehnic, sanitar și prelucrarea lemnului.

2 comentarii

  • Foarte bine, ridicați-vă mânecile și la acțiune!!… să existe la modul real nu doar pe hârtie și în idei.

    2
    5
  • Bine, mai mult de jumătate adică 21 de unități de învățământ puteau fi deja dotate cu echipamente IT și materiale didactice încă de anul trecut. Anul trecut însă primăria a preferat să cumpere măști, înălbitor, spirt sanitar și nebulizatoare ca să lupte cu Covidul. În idea că poate mai vine o tură că pandemia era oficial terminată. De 10.089.248,26 de lei.
    https://timponline.ro/sprijin-pentru-scolile-din-municipiul-bistrita/
    Și acum nebulizatoarele încurcă locul prin săli de clasă măștile au fost deja aruncate la gunoi și bidoanele de înălbitor blochează magaziile. Bravo Primăria, bravo guvernarea Ciu-Cio! Oricum până acum e singurul proiect finalizat al administrației Turc. Urmează tunelul dacic din Piața Decebal. Nebulizatorilor!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS