Social

Două mașini, conduse de tineri din Lechința și Enciu, s-au ciocnit la Sărățel

(FOTO) Două mașini, conduse de doi tineri din Lechința și Enciu, s-au ciocnit duminică seara la Sărățel, în urma impactului nefiind înregistrate victime, doar pagube materiale, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Lechința a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Enciu. Din fericire în urma impactului nu au fost înregistrate victime. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au asigurat fluidizarea traficului rutier, cei doi șoferi încheind constatarea amiabilă de accident”, a informat IPJ.

La eveniment au intervenit polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean.

6 comentarii

  • Un ascultător întreabă la radio Yerevan:
    dacă eu sunt din Moskwa, iar dânsa-i din Yerevan cum putem face sex , dată fiind distanța dintre noi.
    Radio Yerevan răspunde:
    desigur că puteți și încă foarti lesni, cu condiția ca lungimea să fie mai mare decât distanța.

    Ciocnitorii ăștia erau din Lechința și respectiv Enciu, iar lungimea a fost mai mare ca distanța dintre ei , de s-au ciocnit în Sărățel.

  • Acolo la Sărățel intersecția spre Reghin, până în Herina, s-a turnat un nou strat de uzură, s a turnat prost dar nu asta e ideea, de o luna de zile lipsesc marcajele, nu sti care e axul drumului si cum sa te încadrezi spre ieșirea înspre Beclean de exemplu, e greu mai ales pentru cei care nu cunosc fostele marcaje, iar pe cei de la drumuri ii doare in dos.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS