Actualitate

Două tinere, transferate la Cluj și Timișoara. Cinci tineri, internați la SCJU

Cei șapte răniți în urma accidentului rutier de la Petriș, trei fete având fiecare 17 ani și patru băieți (doi de 17 ani și doi de 18 ani), au primit îngrijiri medicale specifice în cursul nopții în Unitatea de Primire a Urgențelor Bistrița.

În urma investigațiilor clinice și paraclinice, echipa medicală pluridisciplinară a decis transferarea la secțiile clinice de Chirurgie și Ortopedie pediatrică din cadrul spitalelor clinice de urgență pentru copii din Cluj-Napoca și Timișoara a două dintre tinere, care au suferit multiple traumatisme și fracturi.

Ceilalți cinci pacienți au rămas internați la secțiile Chirurgie generală și ORL ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și în acest moment starea lor de sănătate este stabilă. Aceștia beneficiază de tratamentul și îngrijirile medicale necesare, informează SCJU.

Opt tineri, elevi la Colegiile Naționale ”Andrei Mureșanu” și ”Liviu Rebreanu”, au fost implicați într-un accident rutier produs marți seară pe un drum de exploatare forestieră care face legătura între Petriș și Dealul Negru. Mașina în care se aflau s-a răsturnat. Unul dintre ei și-a pierdut viața.

3 comentarii

 • D-zeu să-l ierte !
  „Așa i-a fost scris in stele?”💫

  Nici nu vreau să mă gândesc dacă ar fi și la noi că în America? SUA, port-gun legal, permise de arme…și copii sa aibă acces la CHEIA de la sertarul unde stau închise !!??
  Speram să învățăm cu toții o regretabilă LECȚIE, și să nu lăsăm la îndemână minorilor chei de mașină, sticle cu alcool, etc
  PS.😕
  „Când pisică nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă!”

  51
  4
  • Din astfel de tragedii care sunt destul de frecvente in ultima vreme se pare că nici părinții și nici copii nu învață nimic. E trist cum se termina viața. Părinții sunt principalii vinovați , copii trebuie să aibă orice și oricât la o vârstă cînd noi pe vremea noastră, abia aveam o amărâtă de bicicleta!

 • Câtă tristețe!
  Un om înțelept spunea :,,Dacă tinerețea ar ști și bătrânețea ar putea,,poate nu ar fi atâtea tragedii de acest fel.
  Ce și cui să demonstrezi?Unde vă este mintea tinerilor? Sunteți tineri, sănătoși, frumoși!
  De ce nu prețuiți lucrul acesta?
  Toate le veți trăi la timpului lor!Nu cădeți in capcana senzaționalului fiindcă urmările pot fi astfel!
  Sincere condoleanțe!😔

  57
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.