Actualitate Recomandări

Elevii de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”, puși pe fapte bune. ”Sharing is caring!”

La Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița este organizat și anul acesta ”CNLR Christmas Fest”, un festival de Crăciun, aflat la cea de-a doua ediție

Potrivit lui Denis Măluțan , președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la CNLR, consiliu căruia îi aparține inițiativa, până în data de 15 decembrie a.c., elevii colegiului sunt invitați să doneze alimente greu perisabile și articole de igienă pentru persoanele asistate social de Asociația Filantropia Ortodoxă.

”Campania pe care o organizăm pentru Filantropia Ortodoxă se numește Sharing is caring! Este un nume pe care l-am dezbătut în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor fiindcă am dorit să fie unul atractiv, scopul fiind acela să contribuim și noi pentru ca oamenii care sunt în nevoie să aibă parte de sărbători frumoase”, a spus Denis Măluțan.

În data de 16 decembrie va fi proiectat un film pentru elevii de gimnaziu, iar în 21 decembrie pentru cei de liceu. În 20 decembrie, va fi un concert caritabil, iar banii adunați vor fi donați Fundației Inocenți.

Chiar înainte de intrarea în vacanța de sărbători, elevii școlii vor fi invitați la Târgul de Crăciun care va fi organizat în sala de sport între orele 11.00 și 13.30.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS