Actualitate

Florin Bojor organizează o nouă dezbatere: Centura şi Roşia Montană, progres sau dezastru?

Profesorul de religie Florin Bojor invită publicul interesat la o nouă dezbatere pe teme civice. Vineri, ora 19.00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, el provoacă cetăţenii interesaţi de soarta ţării şi a judeţului să răspundă la o întrebare complexă: "Centura şi Roşia Montană, progres sau dezastru?". Organizatorul a invitat politicieni de la toate partidele şi promite surprize.

Profesorul de religie Florin Bojor nu se lasă cu una cu două. Cu două zile înainte de referendum, el vrea să determine cetăţenii interesaţi de soarta judeţului şi a ţării să-şi spună cuvântul în legătură cu centura Bistriţei, dar şi cu proiectul Roşia Montană. A obţinut sala de Afis Conf Centura 2şedinţe a Consiliului Judeţean, iar vineri la ora 19.00 va da undă verde dezbaterilor.

Organizatorul anunţă că a invitat persoane publice independente, politicieni de la toate partidele, dar că are şi invitaţi speciali. El garantează tuturor că se vor putea exprima liber şi că nimeni nu îi va împiedica să-şi spună punctul de vedere.

Reamintim că Florin Bojor a mai organizat o dezbatere pe tema variantei ocolitoare a oraşului Bistriţa la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”. Prin webcam a intervenit Nicuşor Dan, de la organizaţia „Salvaţi Bucureştiul”, iar prezent la dezbatere a fost deputatul independent Aurelian Mihai, reprezentantul Diasporei în Parlamentul României, aşa cum am scris aici.

6 comentarii

 • Eu zic ca domnul Bojor, care a devenit deja un activist de talie nationala, ar trebui sa atace direct subiecte pe masura personalitatii si anvergurii domniei sale si sa se ocupe de incalzirea globala, situatia din Siria, criza economica mondiala etc. Si sa-i invite la o dezbatere pe Putin si Obama ca sa le explice cum ar trebui sa stea lucrurile in lume din perspectiva domniei sale. Ca dumnealui este indreptatit sa fie exigent si revendicativ si isi poate permite sa faca ordine si sa emita pareri in orice domeniu, de vreme ce a contribuit cu atatea la progresul societatii bistritene in particular si al umanitatii in general… Las loc sa scrie domnul Bojor cu ce, ca nu imi amintesc nimic acum…

 • @Johannes
  SUPERB!
  Asa ma gandeam si eu, iar dezbaterile sa le modereze BILUTA BRATFALEA la TV BIstrita! Un pic de can can nu strica!
  Hai ca mi-ai inseninat ziua domn Johannes!

 • Întrebare pentru domnul Bojor:

  La această dezbatere va participa şi dezastrul de Tuţă cel cu varianta aberantă 1Nord din HCL 71 din 2010 sau alt politician?

  Dacă răspunsul este afirmativ ţin să vă anunţ de pe acum că la această întrunire nu va participa nici un om din nordul râului Bistriţa.

  Rămâne-ţi să vorbiţi singuri ‘’ca şi televizorul’’ cum face-ţi voi deobicei.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.