Actualitate Recomandări

Gloria, învinsă la Odense, cade pe locul 3 în Grupa C a Cupei EHF

După două remize consecutive în Grupa C a Cupei EHF, echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a jucat în Danemarca împotriva formației Odense Handbold, favorita grupei, care obținuse două victorii.

Gloria a fost în avantaj în primele 25 de minute, chiar și cu două goluri, însă la pauză tabela a arătat 9-9. În debutul reprizei secunde, fetele antrenate de Horațiu Pașca s-au distanțat din nou la două lungimi, după care a început picajul. Odense a revenit puternic și s-a desprins decisiv la șase goluri diferență.

25-19 pentru Odense scor final și echipa bistrițeană pleacă învinsă, după o nouă cădere în repriza a doua, din orașul care îl are drept simbol pe scriitorul Hans Christian Andersen. Meciul revanșă, peste o săptămână, la Bistrița. Până atunci, Gloria joacă miercuri 22 ianuarie, la Timișoara, cu CSU Universitatea de Vest, în 16-imile Cupei României.

Odense a acumulat 6 puncte din tot atâtea posibile și a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea grupei, Erd a urcat pe locul 2 cu 3 puncte, Gloria a căzut pe poziția a 3-a (2 puncte), iar Lublin a rămas ultima cu 1 punct.

Au marcat pentru Gloria: Laura Pristăvița – 6, Natallia Vasileuskaya – 6, Diana Șamanț – 2, Daniela Rațiu – 1, Mariana Costa – 1, Dziyana Ilyina – 1, Magdalena Paraschiv – 1, Nicoleta Dincă – 1.

Pentru Odense au înscris: Nycke Groot – 10, Trine Ostergaard – 4, Freja Cohrt – 3, Nadia Offendal – 2, Stine Jorgensen – 2, Mie Hojlund – 1, Jessica Quintino – 1, Sara Hald – 1, Kathrine Heindahl – 1.

Aici desfășurarea partidei în format live text, statistici, raport de meci.

Arbitri: Valeri și Iuri Buțkevici (Belarus). Observator: Rune Kristiansen (Norvegia).

În cealaltă partidă din runda a treia, Erd HC (Ungaria) – MKS Lublin (Polonia) 29-24.

Clasament:

În prima etapă a Grupei C, Gloria a remizat la Lublin, 22-22, în timp ce Odense a învins la Erd cu 28-27. În etapa a 2-a, Gloria – Erd 25-25 și Odense – Lublin 35-18. În etapa cu nr. 3, Erd a trecut de Lublin cu 29-24, iar Odense de Gloria cu 25-19.

Meciurile Gloriei în Grupa C a Cupei EHF:

 • Duminică 5 ianuarie: MKS Lublin – Gloria 22-22
 • Sâmbătă 11 ianuarie: Gloria – Erd HC 25-25
 • Duminică 19 ianuarie: Odense Handbold – Gloria 25-19
 • Duminică 26 ianuarie, ora 18.00: Gloria – Odense Handbold
 • Duminică 2 februarie, ora 18.00: Gloria – MKS Lublin
 • Duminică 9 februarie, ora 18.00: Erd HC – Gloria

1 comentariu

 • Am fost in sală. Am dat mâna cu Radu Moldovan!
  Am văzut prima repriză din tribună, m-a pus dracu să pun o poză pe Facebook.
  Așa că la solicitarea prietenilor am făcut un “live” pe Facebook, adică nu sm văzut nimic din ce s-a întâmplat in repriza a doua.
  Dar nu-i nimic, cred ca am avut 250 vizualizări, cred, nu am ochelarii de citit (+1,5) la mine.
  Hai Gloria!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS