Actualitate

Grup de suport psihologic pentru bistrițeni, coordonat de Primărie

Odată cu prelungirea stării de urgență și menținerea distanțării sociale impuse de actuala criză a coronavirusului, Primăria Bistrița a organizat un grup de suport pentru orice bistrițean care dorește să primească sprijin psihologic prin telefon.

”Prin Direcția de Asistență Socială, care va coordona acest grup de suport, am cooptat 6 psihologi bistrițeni în sistem de voluntariat, care să vorbească și să ofere consiliere oamenilor care au nevoie, în această perioadă dificilă. În această perioadă de criză, în care oamenii devin din ce în ce mai îngrijorați, speriați și stresați există o presiune fantastică pe psihicul lor, mai ales în cazul celor nevoiți să stea acasă într-o singurătate apăsătoare”, spune viceprimarul Cristian Niculae.

Psihologii voluntari pot fi contactați de luni până vineri, între orele 16.00 – 18.00 la următoarele numere de telefon:

 • GĂLĂȚAN CRISTINA-ANDREEA 0740 772 676
 • PAȘCA RAMONA CLAUDIA 0740 248 378
 • PETRUȚ ANDREEA 0741 090 042
 • PINTICAN IOSIF 0740 599 980
 • ROMAN GABRIELA MIRELA 0748 457 898
 • TOADER ANCA 0753 418 083
https://www.facebook.com/publicromanianperson/posts/1052724198440458

11 comentarii

 • Oare e de ras sau de plans anuntul facut de onor Primaria B-ta . ? Suportul psihologic cel mai tare pt. noi ar insemna sa fie cat mai repede cu putinta alegeri in doua tururi sa nu va mai vedem la butoane. Culmea este insa ca incepeti sa va erijati si in psihologi. Psihologii natiei. Estia sunt capabili sa ne dea si PASCA tot printr-un program facut de ei, si chiar sa cante si popeste numa sa-i mai alegem odata. Sa se inteleaga de la inceput ca nu cunosc si nu am nimic personal cu cele sase nume de psihologi. Tot respectul pt. ei. In schimb cred ca tocmai administratia are nevoie de suportul psihologic al cetateanului si nu invers. Ca doar asta ne cer cu limba scoasa edilii din 4 in 4 ani cand se milogesc dupa voturi. Numai ca odata ajunsi pe fotolii se scutura de noi ca de praf.Ma intreb doar atat . Ce ar insemna ca taxele si impozitele sa fie amanate sau o greva fiscala pusa de poporul roman, atunci sa vezi de ce suport psihologic ar avea nevoie edilii cand nu ar mai beneficia de zecile, sutele de milioane burdusite care le intra in jab. Apropo nu se gandeste Guvernul la o diminuare cu 50% a sambriei de Primar si Viceprimar ? Vremurile impun asta , mai ales ca prin aparitia COVIDULUI domniile lor beneficiaza de un larg bonus din iunie pana la sfarsitul anului de a primi bani multi neasteptati de la noi.Pana vine suportul de la Primarie eu ii indemn pe bistriteni pe pensionari sa admire din balcon ori cand merg doua ore la cumparaturi , caisii ornamentali infloriti din Parcul Eminescu, sa admire zarzarii, corcodusii din gradini si tot ce a ramas salvat si netoaletat de comisia super -expertilor din Primarie .

  • Dom’ Bălan, suportul psihologic este chiar pentru dumneavoastra! Stiti bine asta! Apelati cu incredere la el!
   Va este chiar necesar.

 • Nu contest nici o clipa ca nu ar fi nevoie de un astfel de serviciu in ajutorul unor semeni. Dar propunerea trebuia sa vina din alta parte. De la DSP (directia de sanatate publica) sau de la grupul , comitetul ales al Psihologilor . Parca era mai usor de digerat anuntul, si chiar asteptat cum se cuvine .Totusi , sa ne ferim de populisme .

  • Tot ceea ce se face bine la Bistrita, este din populism. Toate micile greșeli se altfel normale atunci cand muncești reprezintă dezastre- capătul lumii și PSD-ul e de vină.
   Stim asta.
   Placa asta e cam expirata!

  • Big boss cand militezi pentru ecologie parca am vrea să vedem un ecologist de profesie nu un partid politic sau un om nervos, frustrat pe primarie ca nu i-a dat autorizație pe o construcție !!!

 • Dic Mo ! Suportul psihologic cel mai bun este cum a zis nea Balan. Alegeri in doua tururi si 300 de Parlamentari. PNL ce zici, o rezolvi ?

 • Boss Nicu da pe cind un grup de suport psihiatric pt bistriteni, oricum in perioada asta nu gasesti niciunul, asa ca happy people stau acasa si fac comentarii online (:)

 • Marius si Petrov. Uitati-va o leaca si pe facebook. Suportul meu psihologic pe ziua de joi si astazi (sambata) a fost plantarea a 300 de salcami in paduricea nr 5 din Sirioara.|Deci Marius , ai acelasi nume ca al meu, numai ca tu esti de la pesedeu iar eu de la VERZI, si nu am nici o frustrare ca nu am autorizatie. Cu ea fara ea viata merge ca unsa inainte. Toata situatia este sub control, casa este rezolvata cu tot cu teren si inscrisa la impozite si taxe. Singura mea frustrare este fata de prosti, hoti si ticalosi.Acum un sfert de ora m-am intors de la gropi si harlet si zau ca ma simt perfect. Te intreb cand vei arata si tu cate padurici s-au nascut din mainile tale ? Sanatate Multa la toti carcotasii !

 • Mariuse . Peste tot in lumea occidentala civilizata Ecologia functioneaza ca partd si inca unul foarte tare . VERZII Europeni sau GRUNII cum zic nemtii sunt a treia forta politica in UE (parlamentul European ) Austria are ca Presedinte pe domnul Van Belen de la VERZI. In Germania jumatate din landuri sunt conduse de colegii de la VERZI. Suntem singurul partid, miscare Ecologista care este membru cu drepturi depline al VERZILOR Europeni. Tu ce crezi si cum vezi ca trebuie impusa si cunoscuta Ecologia. Stand in casa la taste si taind frunze la caini ? Ecologia nu o poti practica de la nici un alt partid de politruci. Aici la VERZI vin oameni cu dedicatie nu lipitori de afise si slugute de la alte partde care va prostesc pe voi cei care comenteaza aiurea.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.