Actualitate

În ce condiții ar accepta Radu Moldovan să fie vicepreședinte al Consiliului Județean

Emil Radu Moldovan a spus în ce condiții ar accepta să fie vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud după alegerile locale de anul viitor.

Eu n-am nicio problemă dacă am un birou mai mare sau mai mic. Dacă județul Bistrița-Năsăud va vota la alegerile locale un partid de dreapta, adică pe ALDE, și va avea un consilier județean în plus, eu am toată disponibilitatea să preiau biroul domnului Pugna, cu domnul Țintean președinte că înțeleg că el e foarte susținut. Subliniez că ne înțelegem în continuare foarte bine, chiar dacă nu toată lumea agreează lucrul ăsta”, a spus preșdintele CJ Emil Radu Moldovan.

Doi foşti primari PSD au părăsit partidul condus de Emil Radu Moldovan, au trecut la altă formaţiune şi vor să susţină pentru funcţia de preşedinte al CJ pe actualul prefect Ioan Ţintean, cel care a girat, la Bistriţa, înfiinţarea PLR. Este vorba de fostul primar al comunei Feldru, Ştefan Sîngeorzan, şi de ex-edilul din Şanţ, Cornel Moisil, care au trecut la ALDE cu organizaţii întregi din comunele lor. Detalii aici.

Nu m-am supărat pe domnul Sîngeorzan. De judecat ne judecă bunul Dumnezeu pe toți. Eu nu-mi permit să judec pe nimeni, nu m-am supărat pe nimeni, nici nu am timp de așa ceva. Singura diferență e că unii mi-au spus că pleacă și alții nu, dar nu mă supăr pe nimeni. În urma demisiei lui Ștefan Sîngeorzan din Vinerea Seacă, la Comitetul Executiv s-a nominalizat o conducere interimară, care în momentul de față e aproape de final cu o nouă construcție, mai tânără, la Feldru, și vom vedea în iunie 2016 dacă au plecat 90% sau câți. Vedem la vot ce se întâmplă. S-ar putea ca noua organizație să nu se ridice la nivelul celei conduse de domnul Sîngeorzan, dar asta nu putem vedea decât în iunie la anul. Avem o altă organizație, un alt președinte, dar nu de acum ci din vară”Emil Radu Moldovan

5 comentarii

  • Faceti ce stiti numai sa nu iasa PNL ul, sau PDL ul asta, ca ne a mancat amarul cu ei…!!!Oricum s au facut drumuri in Bistrita Nasaud…asta i clar, nu poate zice nimeni ca nunk asa. Bravo Radu Moldovan ! Bravo Ioan Tintean ! Fiecare pe bucatica lui si facut treaba cat mai bine !

    • Fereasca Sfantul sa mai fie in conducerea judetului Tintean si Radu Moldovan cu gastile si mentalitatea lor de bolsevici! Am speranta ca adevaratii liberali vor face treaba buna pentru tara si judet, nu treaba buna pe felia privata ca si Tintean si R Moldovan!

  • Mai chelner ceacanau , vine DNA-ul cu mascatii dupa tine maine dimineata la 6,05 fix si tu mai vorbesti despre ce vei face la anul ? Vai de capul tau , truda si necaz.

  • In sfarsit un gand bun din partea presedintelui.Pana acum se credea alesul lui D-zeu pe pamant.El impartea functii,el destituia,el ducea candela lui Andrecut prin Tara Sfinta,prin Rusia el facea tot,acum cred ca ar fi mulumit doar sa-l lase in pace DNA-ul ca avere a strans pt. trei vieti

  • Condiția să mai rămâi la CJ este să-ti crească iq-ul, deoarece constat că al tău este aproape de retard.Ai ajuns să faci lobby la nişte trădători care îti vor lua capul la primul colț. Mai bine te-ai fii ținut de cuvânt cu demisia să nu te mai chinui degeaba dacă nu eşti în stare.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.