Actualitate

Inaugurarea Sălii Polivalente din Unirea: Meci de retragere Valentina Ardean Elisei

”Valentina Ardean Elisei – un exemplu de dăruire și sacrificiu, un model de sportiv profesionist care a oferit mereu curaj, încredere, a inspirat și motivate generații și a fost parte din mai toate experiențele României la cel mai înalt nivel din ultimii 20 de ani la nivel de club și echipă națională!

Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud organizează în 16 august, începând cu ora 16.00, la Complexul Sportiv Polivalent Unirea, meciul de retragere al campioanei noastre, cea care ne-a dăruit atâtea momente de bucurie cu evoluțiile sale de pe semicerc.

Vă așteptăm alături de noi să îi mulțumim Valentinei pentru tot ceea ce a oferit handbalului și să îi dăruim o seară de neuitat!”, anunță gruparea bistrițeană.

Într-un mesaj video, Valentina Ardean Elisei îi invită pe bistrițeni la un meci de gală, alături de ea urmând să fie foste și actuale glorii ale handbalului românesc, foste colege de la echipa națională și de la cluburile la care a activat în cei 28 de ani de carieră.

2 comentarii

  • Vine un moment când retragerea din sportul de performanța devine inevitabila, dar sunt convins ca vei rămâne in handbal, sportul pe care l- ai slujit cu atâta demnitate, ai oferit atâtea si atâtea momente excepționale. Ești un exemplu pentru colege pentru generațiile viitoare. O handbalista și un OM uriaș!!! Îți multumim pentru tot Alice!!! Hai Gloria!!! Cu tot respectul profesor Lazar Sorin(Breitner)👏👏👏❤️

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.