Actualitate

Încă un șofer din Bistrița filmat în timp ce confundă pista de cicliști cu strada

Încă un șofer din Bistrița a fost filmat în timp ce rula pe o pistă de cicliști recent finalizată și marcată, de data aceasta de pe Drumul Cetății. Deși strada nu este deloc aglomerată, cel de la volan preferă să circule pe asfaltul de culoare roșie destinat cicliștilor.

OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice prevede la art. 6. (25) ”pista pentru biciclete – subdiviziunea părții carosabile, a trotuarului ori a acostamentului sau pista separată de drum, special amenajată, semnalizată și marcată corespunzător, destinată NUMAI circulației bicicletelor și mopedelor“.

Șoferii care parchează sau circulă pe pistele pentru biciclete riscă amenzi pe care le aplică Poliția Locală Bistrița.

25 comentarii

  • Șoferul ăla e prost sau „se face”?
   Genu „camera ascunsa -farse”?

   Vrea să vireze „dreapta” într-o curte mai repede? E de groază.

   24
   2
 • Trebuie puşi stâlpişori care să protejeze şi pista de biciclete de pe strada Drumul Cetății de bizonii tăhui cu maşini.

  43
  5
 • Corect ,și pe cei din viisaoara care parchează pe piste……? Azi dau o tura pe acolo sa vad ce colecție de poze reușesc sa fac…..

  31
  3
 • Înainte de a fi marcată pista de biciclete de pe strada Drumul Cetății nu se circula cu maşinile pe ea şi nu se parca pe ea, acum văd că uni cocalari circulă intenționat din teribilism pe ea să fie văzuți pe rețelele de socializare cât sunt ei de tâmpiței .

  43
  1
 • Și cei care parchează pe Bulevardul Republicii,de la intersecție cu str Ursului, pana la politie e plin de mașini parcare în diagonala prin fata cafenelelor.Nu mai poți sa treci cu un cărucior. Politia nu ii vede pe ăștia…..sau au ceva abonament special de bizoni……

  25
  27
  • „Vă reamintim cum puteți lua legătura cu noi, până când numărul de fix 0263 239 376 va fi disponibil.” îți ia 2min să dai un telefon 0800 0800 33 … sau să faci o poză și să o trimiți pe WApp: 0756122070!!!

   1
   5
  • Cetățene degeaba te tot plângi fiindcă oamenii nu au unde parca altundeva ba din contră situația va fi şi mai dramatica fiindcă sau distrus şi locurile de parcare de pe străzile Şincai, Liviu Rebreanu, Decebal şi Andrei Mureşanu. Până nu se face o parcare supraetajată în Centru Vechi situația va fi din ce în ce mai grea din nefericire avem nişte administratori mai puțin potenți care nu sunt în stare să o facă.

   19
   5
  • Pentru Cetățean : Parcarea supraetajată Eminescu o să te ajute şi pe tine fiindcă astfel nu vor mai fi atât de multe maşini parcate pe DN17. Ce spui de asta ?

   15
 • E simplu sa criticam ca se parcheaza pe pistele de biciclete, care fie vorba intre noi sunt facute pe niste strazi unde nu se preteaza asa ceva, vezi str.Imparatul Traian, str.C.R.Vivu si altele, strazi unde de-abia incape o masina pe sens. In Bistrita in loc sa se largeasca strazile, se ingusteaza. Tot vorbim de pistele de biciclete, dar despre parcari nimic, unde ar dori primaria sa parcam masinile daca prin fata caselor trec piste de biciclete, de exemplu pe strada N.Balcescu de ce nu au facut piste de biciclete si au facut pe str.Imparatul Traian unde e si Policlinica si alte cabinete medicale, Scoala Gimnaziala nr.1, etc.zona fiind foarte aglomerata, oricum in Bistrita se construieste haotic si fara cap, se arunca multi bani pe fereastra………..

  16
  13
  • Marcel corect cu ce spui că nu sunt deloc oportune pistele de biciclete pe străzile înguste din centru.
   Însă scârție puțin cam tare fraza cu „pistele din fața casei ” și tu nu ai unde parca, dacă ai casă fi politicos și parchează în curtea casei tale că de aceea ai casă și curte

   35
   5
 • Mulțumim Primarului, Constructorului și tuturor oamenilor care au contribuit la construirea și marcarea pistei de biciclete frumoase de pe strada Drumul Cetății !

  34
  4
  • Super ! Este obligatoriu ca pista de biciclete excelentă de biciclete de pe stada Drumul Cetății să fie prelungită pe străzile Calea Clujului și Simion Mândrescu pentru a face conexiunea orașului cu cartierele Sigmir, Viișoara și Unirea.

   27
   1
 • Chiar dacă se dublează numărul de mașini în oraș, problema este că nu sunt locuri de parcare?!?!?!?!?… . Cretinismul este în creștere exponențială.

  1
  13
 • Și noi cei ce locuim în cartierul Aurel Vlaicu ne dorim o pistă de biciclete pe strada Lucian Blaga așa frumoasă cum este cea de pe Drumul Cetății și noi suntem cetățenii Bistriței și noi plătim taxe.

  10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS