Actualitate

Păstrăvi morți, în cantități mari, momeală pentru vânat, descoperiți la Telciu

Cantități impresionante de pești morți au fost găsite în pădurile comunei Telciu, cel mai probabil ca momeală pentru vânat. Nu este prima oară când pe fondurile de vânătoare din această comună sunt atrase fiarele cu mortăciuni.

Potrivit unei filmări făcută de Ion Magdău, peștii erau depozitați în grămezi mari în pădure în zona ”La Urăsărie”, spre Rebra.

”S-au aruncat păstrăvi morți, degradați. Eu am înțeles că e interzis să se pună hrană la urs și la lup. Interesul e să atragă vânatul. Sunt muște. Bănuiesc că autoritățile ar trebui să ia niște măsuri”, a spus Ion Magdău.

Altcineva a sunat la 112, iar la locul faptei a sosit și Poliția, însă până acum nu s-au făcut publice rezultatele acestei anchete.

Etichete

4 comentarii

 • Asta-i vanatoare cavalereasca ?
  Colcaie tara de actiuni ilegale, MAFIA este peste tot.
  Statul este depasit la toate de smecherii judetelor cu tava la ei.

  24
  8
 • va dati seama ce barbati vanatori sunt astia??? de le trebuie momeala? ca altfel ar impusca doar muste moarte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in zona aceea se petrec muuuulte chestii! poate ar trebui ca cei ce se ocupa de aceste fenomene sa se bage putin in treaba lor pana nu ajung sa faca ei legea 100%, ca 50 % o cam fac deja!!!Rusine autoritatilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18
  1
 • Metode barbare de vânătoare de fapt zona nu mă miră de loc adică barbară ! Popoarele migratoare care sau stabilit pe văile astea după retragerea Aureliană din anii 270 -275 au în sânge asemenea barbarii . Salamul de urs și alte preparate din vânat au mare căutare mai ales la prefectură , primăria Bistrița unde salariile sunt mari și dee oamenii își permit ! O porție de păstrăv la 350 g cu cartofi prăjiți fără alte băuturi costă la Cormaia. 60 Ron un singur pește !

  10
 • In zonele respective este haiducie…. Ma intreb ce face politia !? Probabil doarme! In urma cu doua sapt am fost la Parva, am vazut cel putin 4 masini in trafic fara numar de inmatriculare, nici nu se mai deranjeaza sa circule cu nr false baietii…

  13
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.