Actualitate

Intervenție la sistemul de canalizare pe Bd. Republicii. Circulație auto restricționată (FOTO)

Sâmbătă 3 august, circulația auto pe Bd. Republicii din Bistrița este restricționată pentru a se putea interveni la sistemul de canalizare în două zone unde se formează bălți imense după fiecare ploaie. Săptămâna viitoare, pe Bd. Republicii încep lucrările de asfaltare.

”Intervenim pe B-dul Republicii la sistemul de canalizare pentru a rezolva problemele celor două bălți imense ce se formează la fiecare ploaie în intersecția Gării cu Republicii (în față la Trezorerie) și Republicii cu Mihai Eminescu (în față la Conacul Verde), motiv pentru care circulația va fi restricționată între orele 8.00 și 13.00, în acea zonă”, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

El a adăugat:

”Ne cerem scuze pentru restricționare, dar o facem sâmbăta și înainte de a asfalta B-dul Republicii”.

”Anterior lucrărilor de asfaltare a Bulevardului Republicii, am decis să rezolvăm doua probleme majore de pe acest bulevard, respectiv recalibrarea conductelor de ape pluviale din cele două intersecții. Rezolvăm astfel problema celor două bălți ce se acumulează în aceste două zone la fiecare ploaie. Ne cerem scuze pentru restricționarea traficului în această zonă”.

9 comentarii

 • Asta este marea problema, canalizari subdimensionate, invechite peste care se toarna un stratut de asfalt doar ca sa dea bine.
  De ce nu se inlocuiesc conductele? de ce nu se fac retele pluviale separat?, nu ati vazut cate nenorociri au fost?
  Am inegrit niste strazii slab circulate care toate la un loc fac o strada adevarata si care o sa tina cat perioada de garantie.

 • Daca nici in al 12-lea ceas nu s-ar fi trezit primaria sa faca, am fi fost de circ.
  Acolo m-a udat un nesimtit cu bmw pana la brau.

  • Ideal ar fi sa se înlocuiască tot sistemul de canalizare din oraș că e dezastru. Dar asemenea proiect….e de durată și costă. Bine că le desfunda macar ….

 • Da. In zona e o problema de cate ori ploua. Bine ca se remediaza. De fapt, la cat de schimbatoare e vremea in ultima perioada, s-a vazut ca si in marile metropole ale lumii sunt probleme. Si probleme chiar mari, mult mai mari decat o canalizare infundata. Dar, e bine ca exista interes pentru rezolvarea situatiei din zona. Repet, nu e placut sa nu poti traversa strada, bine ca se repara.

 • Doamne cate felicitari de la aceiasi persoana pentru o normalitate, pentru un salariu pe care unii il castiga in decurs de un an.
  Mai treminati cu pupatul in c…….., este ceva normal si necesar.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.