Politică

Ioan Deneş: Unii dintre politicienii din PNL BN vor deveni mai mici decât TVA-ul la alimente

Senatorul PSD Ioan Deneş a spus că ”unii” dintre reprezentanţii PNL Bistriţa-Năsăud care nu au înţeles ”cum trebuie făcută politica unui partid de opoziţie” vor deveni ”chiar mai mici decât TVA-ul la alimente” şi că PNL, caracterizat de ”ipocrizie şi demagogie”, şi-a făcut un ”abonament nociv”.

Ioan Deneş a vorbit într-o conferinţă de presă despre ”abonamentul nociv în eficienţa democraţiei” pe care l-au făcut liberalii: ”PNL promitea românilor cu mare pompă că va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului, însă după ce s-au numărat mai prin plen, mai pe holuri, au constatat că n-ar avea nicio izbândă o astfel de moţiune şi drept urmare, cum îi caracterizează foarte multă demagogie şi ipocrizie, ce s-au gândit? Să facă un abonament la moţiuni simple. Este a treia moţiune simplă succesivă, au început cu Ministerul Muncii, au continuat cu secera lui Daniel Constantin şi ciocanul lui Victor Ponta în ceea ce priveşte agricultura, urmează sănătatea. Sunt semnate de vreo 55 de parlamentari PNL, dar de votat votează vreo 35, în funcţie de cum reuşesc să se trezească şi să vină la serviciu”.

Senatorul PSD a afirmat că ar încadra la capitolul ”Aşa nu!” ”o situaţie de politică pe care o face opoziţia din PNL Bistriţa-Năsăud”. ”Nu mai era mult şi unul dintre copreşedinţii PNL BN se transforma în paşalâcul turcului”.

El a adăugat că ”într-un orizont de aşteptare scurt, anul acesta, unii dintre aceşti politicieni care n-au înţeles cum trebuie făcută politica unui partid de opoziţie, şi fac referire la PNL Bistriţa-Năsăud, vor deveni atât de mici, chiar mai mici decât va fi TVA-ul la alimente începând din 1 iunie”.

Etichete

10 comentarii

  • Nimic nou sub soare. Incearca si ei sa reproduca ceea ce se intampla pe vremea guvernului Boc. Doar ca atunci erau motiuni indreptatite, care avea si sustinerea opiniei publice. Acum sunt simple jocuri de imagine.

  • Mare dreptate are Ioan Denes liberalii tot anunta -din decembrie-motiune de cenzura dar nu au fost in stare pana azi sa o puna in aplicare…

  • Cum sa depuna motiune de cenzura 55 de parlamentai PNL si sa voteze doar 35, sunt penibili cu adevarat…nu sunt in stare nici sa participe la sedinte si sa isi voteze propria motiune …astfel de oameni isi doresc sa preia puterea in Romania…Ma indoiesc ca PNL va reusi cu astfel de specimene…

  • Pocaitul Denes ( pardon ) senatorul Denes a iesit senator PNL acum 3 ani . Astazi este senator PSD si critica PNL-ul . Daca pocaitul Denes ( pardon ) senatorul Denes crede ca-l mai baga cineva in seama , e oligofren .

  • Cine vorbeste, COMUNISTU denes, el care statea la liberali la sedinte si mergea si pupa in fund pe chelner si fratele sau, el, acest zero si om de nimica, ar fi bine sa taca in cel mai bun caz! a trait si va trai din minciuna si prin minciuna!!! te asteptam in campanie comunistule!!! suntem multi !!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.