Politică

Ionuț Simionca: Problemă rezolvată! Nu trebuie să pierdem nicio secundă

Ionuț Simionca, președintele organizației județene PMP Bistrița-Năsăud și secretar general al partidului la nivel național, a anunțat că, în urma intervenției publice după 100 de zile de așteptare, Ministerul Sănătății a emis în sfârșit avizul pentru utilizarea unui aparat de testare a consumului de droguri.

”Iată că astăzi avizul a sosit! După intervenția mea de ieri, în care criticam faptul că aparatul de testare a consumului de droguri de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița nu poate funcționa la întreaga sa capacitate din lipsa unui aviz, iată că astăzi avizul a sosit.

Spitalul solicitase avizul de deținere de stupefiante în urmă cu trei luni și jumătate. Aparatul atestat, ale cărui rezultate sunt recunoscute drept probe juridice și care detectează o gamă largă de substanțe interzise, a fost achiziționat în 2022, la propunerea consilierilor județeni ai PMP.

Mă bucur că, prin punerea în funcțiune a acestui aparat de ultimă generație (după obținerea tuturor avizelor), Spitalul Județean de Urgență Bistrița poate face teste pentru consum de droguri pentru mai multe județe din nordul României.

Limitarea consumului de droguri este o urgență națională și nu trebuie să pierdem nicio secundă în lupta împotriva acestui flagel.

Împreună am reușit să rezolvăm, într-o zi, o problemă care nu fusese rezolvată în 100 de zile.

Pentru cauze corecte care privesc comunitatea noastră împreună putem muta munții din loc”, a transmis Ionuț Simionca.

VEZI ȘI:

2 comentarii

  • Problemă rezolvată!?? !? Ar fi, DACA s-ar limita sau stopa definitiv traficul de stuoefiante , drugs’ pe raza județului BN și municipiu !
    Acest flagel , un ‘cancer ‘ care roade si distruge tinerii noștri, implicit viitorul țării. Distrugi tinerii, distrugi puterea unei societăți, unei culturi.

    13
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.