Actualitate

Mandatul de primar al lui Traian Ogâgău a încetat. Cine îl înlocuiește. ”Le stau la dispoziție cu orice sfat”

A fost emis ordinul prin care se constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al orașului Sângeorz-Băi al lui Traian Ogâgău, ”ca urmare a condamnării acestuia prin hotărâre judecătorească definitivă la o pedeapsă privativă de libertate, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și a pierderii unor drepturi electorale”.

Atribuțiile primarului vor fi exercitate de către viceprimarul ales.

”Am predat ștafeta noului primar Bota Cătălin, mi-am luat la revedere de la colectivul primăriei căruia îi mulțumesc pentru implicare și am trecut în revistă o parte din proiecte. Mulțumesc și consiliului local pentru colaborarea din acești ani. Dragii mei sângeorzeni, am fost onorat să conduc această frumoasă localitate și voi sta la dispoziție administrației locale cu orice sfat, dacă voi fi solicitat, pentru ca lucrurile să meargă bine înainte!”, spune Traian Ogâgău.

Traian Ogâgău anunțase anterior: ”În sfârșit a ieșit fum alb, dragii mei sângeorzeni! Viceprimar Bota Cătălin și Pop Cristian, delegat din partea consiliului local! Cred că acest tandem poate duce mai departe ceea ce am început împreună iar eu le voi sta la dispoziție cu orice sfat dacă voi fi solicitat. Mulțumesc consilierilor care au înțeles până la urmă că blocajul din administrația locală trebuie ridicat. Cu Dumnezeu înainte!”.

Judecătoria Năsăud a admis cererea procurorilor de anulare a renunțării la aplicarea pedepsei sentință pronunțată de Curtea de Apel Cluj, în vara anului trecut, în dosarul în care Traian Ogâgău a fost acuzat de conflict de interese. Potrivit sentinței, Traian Ogâgău este condamnat la un an şi 4 luni închisoare cu suspendare, dar și interzicerea dreptului de a fi ales și de a ocupa o funcție publică.

VEZI:

3 comentarii

  • Recent a fost un festival de muzica inventata. Vreau sa va spun ca veneam cand eram mica la Sangeorz bai cu parintii si era o statiune din care plecai cu lacrimi. De la intrare incep molozuri peste molozuri, balega si oameni care arata ca niste infractori, case netreminate si fara nici un aspect de statiune iar in fata hotelului cand inainte era un parc sunt construite cateva case. Bun! Am dat de un festival in care un individ incearca sa faca o piesa de teatru numita ”voi nu stiti nimic” si face un teatru de trei zile cu cativa spectatori. Nu stiu cine este acest no name dar cu siguranta e lockdown si el si sangeorzul! In orice caz omul sfinteste locul aici nu se aplica decat omul infecteaza!

  • Orice sfat, e bine venit, cînd vine de la cineva bine intenționat, iar sfatul e dezinteresat. In cazul de față, cel mai bun sfat, ar fi: nu faceți ca mine, că altfel veți păți ca mine. Eu, fiind dezinteresat îi pot da un sfat domnului primar interimar. Fă-ți rost de un jurist bun, de un contabil corect, iar de sfătuit, doar cu Doamne-Doamne, că altfel nu te văd bine
    PĂREREA MEA!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.