Social

”Mascații”, la Căianu Mic. 18 echipe de luptători participă la un stagiu de pregătire

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud organizează la Căianu Mic, în zilele de marți și miercuri, 11 și 12 octombrie, un stagiu de pregătire profesională pentru luptătorii de la Acțiuni Speciale: tragere în condiții de stres.

”În perioada 11-12 octombrie, în localitatea Căianu Mic din județul Bistrița-Năsăud se desfășoară, sub forma unui concurs, un stagiu de pregătire profesională, la care participă 18 echipe de polițiști, jandarmi și militari care fac parte din structurile de acțiuni speciale, din 15 județe. Astfel, pe perioada celor două zile, participanții vor fi supuși mai multor probe care urmăresc, printre altele și: dezvoltarea performanțelor în tragerile cu armamentul din dotarea luptătorilor, îmbunătățirea aptitudinilor fizice în condiții de anduranță și  întărirea spiritului de echipă. Activitățile sunt organizate de către Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu specialiști din cadrul SIAS – Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Acțiunea se desfășoară în zona unde s-a organizat concursul de Off Road, marți între orele 9.00-18.00 și miercuri între orele 8.00-15.00.

Primarul Paul Știr îi anunță pe locuitorii comunei să nu fie îngrijorați deorece în zonă vor fi în desfășurare și exerciții care presupun focuri de armă.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.