Actualitate

Liviu Dragnea și Petre Daea, vizită de lucru în Bistrița-Năsăud. Ce program au

ACTUALIZARE În cursul zilei de vineri 8 septembrie, președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, și ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, fac o vizită de lucru în judeţul Bistrița-Năsăud.

Ei vor merge mai întâi la Sîngeorz-Băi, la un depozit de colectare și balotare a lânii, la ora 15.30. Aici vor asista la încărcarea într-un TIR cu destinația Portul Constanța a ultimului balot de lână din comanda de 1.500 de tone de lână brută care va merge la export în India.

După ora 16.00, Liviu Dragnea și Petre Daea se vor îndrepta spre Lunca Ilvei, unde vor vizita o fabrică de prelucrare a laptelui și o fabrică de cherestea.

15 comentarii

 • Prea multe legi si norme in defavoarea taranului roman.El munceste mult si cand sa valorifice ceea ce produce pretul e derizoriu.Asa e la.porci,lana,lapte,oua ,legume,etc.Intermediarii castiga mai mult.

  • Pai da taranul roman face agicultura de calitate? Face agricultura ca acuma 100 de ani, cu calul si sapa, pune malai, pune grau, are 2 porci si 3 gaini si el se numeste agricultor. Agricultura se face cu utilaje si cu strategie de productie si vanzare. Degeaba ne suparam pe autoritati ca nu ne face si nu ne drege. Nimeni nu te poate obliga sa faci agricultura, daca nu se caastiga din agricultura atunci de ce se mai baga lumea sa faca?

 • No,io am fo cu trenu prin frumoasa nosta tara si am vazut munti de seminte de floarea soarelui ce nu-si gaseau hambare de adapostire si se degradau sub cerul liber, ramase la mila Domnului. Io zic ca acolo trebuia sa fie tov. ministru, nu la mancat si baut pan Bistrita.

 • Ma anonimus astia so interesat de taranul ronman sa colecteaza lana care de 10 ani nu o colectato nimeni ciuma galbena ce o facut in afara sa taie salarile ai memorie scurta

 • Duceti-l pe asta prin piata decebal sa vada ce mizerie de piata avem. Cati primari au fost toti au promis ca vor face si ca o vor moderniza, ca nu vor fi intermediari, ca…..promisiuni. Jumate din „producatori” sunt intermediari. Deci piata decebal este o mizerie ramasa de pe vremea comunistilor. Daca ei nu ar fi construit nu ar mai fi existat pt ca astia din ziua de azi nu sunt in stare sa o modernizeze, nu sa o construiasca….. partidul psd-ul romania

 • Ei bine, vedem ca cei de sus se coboara la talpa tarii si ii sprijina! Acolo se afla esenta si productia tarii! Ar trebui cat mai multe astfel de actiuni!

 • In sfarsit s-a gasit o solutie si pentru lana oilor care de multi ani o aprindeau bietii tarani bistriteni. Bravo PSD! Bravo celor cu initiative si pentru oamenii simpli si de la tara

 • Au taiat salariile bugetarilor pt. (cel care nu uita) .Sa stai linistit cei de la guvernarea actuala nu au de unde sa le mai dea.
  Vezi cazul MAPN-ului .
  Dupa salarii vor urma pensiile ,sa te tii de cat de bine o sa ne mearga.

 • NU DRAGNEA A REZOLVAT PROBLEMA LANII . ACEASTA PROBLEMA A FOST REZOLVATA DE O FIRMA PRIVATA , NICIDECUM DE PSD, EI VIN SA-I TAXEZE PE FIRMA SI SA CULEAGA VOTURI.
  SI FABRICA DE CHERESTEA DE LA LUNCA A FOST CONTRUITA TOT DE DRAGNEA?

  • pai dragnea vine sa vada investitia privata ca model de buna practica. psd nu trebe sa construiasca, el trebe sa sprijine si sa ajute firmele sa se dezvolte si asta o facut, avem cea mai buna economie ca nivel de crestere din uniunea europeana, eu zic ca e foarte bine cee face

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS