Actualitate

Modernizări și dotări smart în Parcul Municipal și în alte 13 locuri de joacă din oraș

Foișorul din Parcul Municipal va fi recondiționat, cișmelele, reparate, iar locul de joacă din zona Sălii Polivalente mărit. Primăria Bistrița va monta în această zonă piese smart, toalete ecologice și dispensere cu pungi de colectare a dejecțiilor pentru proprietarii de animale, a anunțat primarul Ioan Turc.

”Cișmelele din parc sunt revizuite. Foișorul va fi recondiționat. Locul de joacă dinspre Sala Polivalentă va fi mărit, vom pune piese noi, piese smart, trei toalete ecologice, dispensere pentru cei care își plimbă câinii. Vom face tot ce e de făcut ca oamenii să găsească în parc un cadru prietenos”, a spus primarul răspunzând unei întrebări ce i-a fost adresată de un consilier local.

Edilul a mai menționat că municipalitatea are în plan să modernizeze și alte 13 spații de joacă.

”Modernizarea presupune înlocuirea elementelor cu altele noi care au fost deja achiziționate, aplicarea de tartan pe zona spațiului de joacă, pozarea unor elemente de mobilier – mă refer inclusiv la bănci smart, dar și coșuri de gunoi cu autocompactare. Am avut discuții cu agenți economici care sunt dispuși să intre ca parteneri alături de Primărie pentru modernizarea locurilor de joacă și recomandarea mea a fost ca societățile comerciale să vină cu un aport pe această zonă, de achizționarea și de montare a elementelor smart”, a explicat Ioan Turc.

3 comentarii

  • Ov. Crețu ne-a plictisit cu Bistrița europeană. Amu vine primarul sa plictisească cu zmart.
    Bla bla bla…..
    Ce firma face modificările ?!

    Mi se pare mie sau firmele de partid renovează foișorul ăla in bătaie de joc? Cam tot la un mandat tre refăcut și foișorul

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.