Recomandări Social

Nicolae Moldovan: Două proiecte importante pentru Beclean, depuse la ADR Nord-Vest

”Am reușit să înaintăm la ADR Nord-Vest două proiecte extrem de importante pentru orașul Beclean și chiar astăzi, 10 iulie, am primit confirmarea depunerii celor două proiecte. Este vorba despre proiectul de modernizare al Grădiniței „Albă ca Zăpada”  în valoare de 1,5 milioane de euro si cel de reabilitare totală a Școlii Generale „Grigore Silași” (fosta școala nouă) în valoare de 1,8 milioane de euro”, a anunțat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

 

El a menționat: ”Aceste două unități de învățământ aveau nevoie de o schimbare în bine și, din ce am văzut în proiectele gândite de specialiști, la final vor arăta impecabil, demne de standarde europene. Ca o noutate vreau să menționez că școala nouă va avea un lift destinat mai ales persoanelor cu dizabilități, fiind prima școală din Beclean dotată cu așa ceva”. 

 

2 comentarii

  • Vezi ma Cretu daca faceai si tu o scoala sau macar o gradinita puteai sa pleci cu fruntea sus dar ai facut doar spectacole, arteziene, partie ski si multe kitschuri prin oras dar probabi ca la ne simtirea ta nu mai constientizezi lucru acesta bineinteles ca nu putem uita biroul de hurbanism care a adus o contributie hidoasa orasului am vrut sa scriu uriasa, dar banoasa pentru ei

  • Domnule cetatean, stai sa vezi cate mai urmeaza in hurbanism.
    Oameni cu dare de mana pot construi orice NU sunt sanctionati asa hotaraste primarul.
    Amaratii primesc chiar cate 50.000 lei daca nu respecta proiectul dar repet acest lucru nu este valabil decat pentru amarati.
    Urmeaza alte constructii de blocuri mari intre case nimeni nu baga in seame amaratii care se plang, vorba aia „banu i ochiul dracului” mai poate fi vorba si de alte favoruri.
    DOAMNE AI MILA DE NOI SI FERESTENE DE HOTI SI CORUPTI.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS