Actualitate

O nouă linie de transport în comun la Bistrița. Care este traseul

Primăria Bistrița anunță că începând din data de 14 septembrie pune la dispoziția cetățenilor o nouă linie de transport în comun – Linia 17 – pe traseul următor:

Plecare ora 7.20: str. Tărpiului intersecție cu Valea Căstăilor – str. Drumul Cetății – str. Sigmirului – B-dul Independenței – str. Gării – b-dul Republicii – str. 1 Decembrie –  str. Calea Moldovei – Colegiul Infoel;

Întoarcere ora 14.15: Colegiul Infoel – str. Calea Moldovei – str. 1 Decembrie – b-dul Republicii – str. Gării – B-dul Independenței – str. Sigmirului – str. Drumul Cetății – str. Tărpiului intersecție cu Valea Căstăilor. 

”Prin introducerea acestei noi linii de transport în comun răspundem solicitărilor celor care locuiesc în zonele traversate de nou înființata Linie 17, contribuind astfel la eficientizarea transportului public pe raza municipiului Bistrița. Vom monitoriza pe parcursul zilelor viitoare în ce măsură programul și traseul corespund așteptărilor cetățenilor și vom face eventualele modificări care se impun”, informează municipalitatea printr-un comunicat semnat de primarul Ovidiu Crețu.

5 comentarii

 • DACA NU I–AR FI TRAS TURC DE URECHI, NU FACEAU NIMIC.
  NUMAI CAND I-A SPERIAT CA REZOLVA EL PROBLEMA AU GASIT DE CUVIINTA SA SCOATA DIN JOBEN SOLUTIA.
  HAIDI PA, ACASA CU CRETU, NICULAE SI CAMARILA!

  • Locuiesc pe Strada Tarpiului. Sunt tata a doi copii.dupa programul anuntat aceasta linie este destinata elevilor,din punctul meu de vedere traseul ar trebui sa fie pe la Pompieri, Imparatul Traian, Str Rodnei .str Garii si apoi Bulevardul Republicii. Deoarece toti copii de pe str Tarpiului sunt repartizati la Generala1 si ar fi mult mai aproape pt ei. Multumeac

 • La o întâlnire a lui IoanTurc de la sfârsitul lunii august cu oamenii ce locuiesc pe strada Tărpiului, aceștia s-au plâns printre altele și de faptul că elevii din familiile lor nu beneficiază de un microbuz școlar, care să-i transporte la școlile din oraș. El le-a promis că dacă problema nu va fi rezolvată până la începerea noului an școlar, va găsi personal o soluție financiară pentru închirierea unui microbuz școlar de la Transmixt, astfel încât și copiii de pe strada Tărpiului să aibă parte de transport înspre instituțiile de învățământ.
  La apelul lui Ioan Turc Primăria Bistrița a reactionat si a introdus până la urmă o linie de transport în comun pe Tărpiului. Mai bine mai târziu decât niciodată.
  Vezi: https://timponline.ro/ioan-turc-scoala-va-reincepe-cu-microbuz-si-pentru-elevii-care-locuiesc-pe-str-tarpiului/

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.